Mai ingatlan és albérlet árak mellett az egyik fél 2 gyerekkel hova tud menni válás esetén?
Elnézést, nem tudtam, melyik kategória legyen, maradt ez.
Szóval nézegetem az albérlet árakat Pesten, mert nagyon nem élünk jól a férjemmel az utóbbi két évben.
Azt látom, hogy 60m2 lakás külvarosban 130e+rezsinél kezdődik. Nem keresek rosszul, úgy gondolom, de egy ilyet nem mernék bevállalni, mert ha bármilyen varatlan kiadás jönne, akkor annyi. A többi elvált ember hogyan kezd új életet? Annyira csodálom azt, aki lépni mer. Mi kell hozzá? Hogy vágjon neki az ember?
Most házban lakunk Pesten, ez férjemé, szüleitől örökölte, tehát mindenképp nekem kellene menni a gyerekekkel, de fel nem fogom, hogy egy fizuból ezt mások hogy fedezik, akik mostanság albérletbe mennek.
A lakótársas dolog, amit valaki írt, hát...most is azok vagyunk igazából, de hogy legyen így mellette más, azt nem nagyon tudom elképzelni, nem volt köztünk megcsalás soha (legalábbis részemről, nála nem tudom).
Lehet, a vidék lenne jó. A munkahelyem nem szeretném lecserélni. Egy multinál vagyok 8 éve, szeretem amit csinálok, nem is fizet rosszul, stb
Csak attól tartok kissé, hogy a gyerekeket reggel jó korán kellene ébreszteni, mert hát a dugó reggel befelé, este ugyanez...nem tudom.
Milyen idősek a gyerekek?
Nem maradhatnak az apjukkal,ha az ő lakása jobb helyen van?
Köszönöm a jó tanácsokat!
Vettem fel anno 3 000 000 szabadfelhasználású hitelt, abból hoztuk rendbe ezt a házat, de számlákkal már bizonyítani nem tudom.
Gyerektartástól tartok egy kicsit, férjem 2 éve nem dolgozik, bár ha én elmennék, kénytelen lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!