Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mai ingatlan és albérlet árak...

Mai ingatlan és albérlet árak mellett az egyik fél 2 gyerekkel hova tud menni válás esetén?

Figyelt kérdés

Elnézést, nem tudtam, melyik kategória legyen, maradt ez.

Szóval nézegetem az albérlet árakat Pesten, mert nagyon nem élünk jól a férjemmel az utóbbi két évben.

Azt látom, hogy 60m2 lakás külvarosban 130e+rezsinél kezdődik. Nem keresek rosszul, úgy gondolom, de egy ilyet nem mernék bevállalni, mert ha bármilyen varatlan kiadás jönne, akkor annyi. A többi elvált ember hogyan kezd új életet? Annyira csodálom azt, aki lépni mer. Mi kell hozzá? Hogy vágjon neki az ember?

2018. márc. 24. 20:41
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
66%
Kicsit off, de hogyhogy nem dolgozik a férjed?
2018. márc. 24. 22:37
 12/28 anonim ***** válasza:
66%
A hitelt tudod bizonyítani, tanúvallomásokkal is igazolhatod, hogy az a pénz be lett építve a házba, követelheted. Ha a férjed nem dolgozik, de te igen, az is alapja lehet anyagi követelésnek, hiszen a közös háztartásba és a gyereknevelésbe adtad a jövedelmedet, ő meg semmit. Keress egy jó ügyvédet, mert egy kis lakás kezdőtőkéjéhez való járandóságot mindenképpen ki kellene fizetnie a férjednek.
2018. márc. 24. 22:38
 13/28 anonim ***** válasza:
65%
Bocs de ilyennek minek szültél kettőtis,aki inni se ad nekik?
2018. márc. 24. 22:40
 14/28 anonim ***** válasza:
59%
Három gyereked van a férjed is az,sőt here.. Ilyennek kettőt szülni..
2018. márc. 24. 22:42
 15/28 A kérdező kommentje:

Nem volt mindig ilyen. Egy rossz munkahely után nagyon depresszios lett, öngyilkos gondolatai lettek, teljesen kifordult magából, nem foglalkozik velünk.

Régen vidám volt, elbolondozott a kicsikkel, hétvégente csináltunk együtt programokat. Néha ideig óráig olyan mint régen, de aztán kezdődik minden előről, és sajnos 80%-ban ilyen.

2018. márc. 24. 22:51
 16/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm 12-es, ennek utána fogok járni.
2018. márc. 24. 22:52
 17/28 anonim ***** válasza:
90%
És ha kigyógyulna a depresszióból és ugyanolyan lenne, mintrégen, akkor együttmaradnál vele, vagy már akkor sem? Csak azért kérdezem, mert a depresszió gyógyítható betegség.
2018. márc. 24. 22:55
 18/28 A kérdező kommentje:
Ha vissza kapnám azt, aki két évvel ezelőttig volt, azt hiszem igen. Még mindig szeretem, de rettenetesen elfáradtam, nem akarom így leèlni az életem. Ő viszont nem hajlandó orvoshoz menni (soha, semmivel, mindegy mekkora a baj), pszihológushoz meg végképp nem.
2018. márc. 24. 23:03
 19/28 anonim ***** válasza:
90%
Ajj, basszus :( nagyon sajnálom. De hát nem lehet más helyett akarni meggyógyulni sajnos.
2018. márc. 24. 23:05
 20/28 anonim ***** válasza:
53%
És semmi családi háttered nincs, nem volt semmid soha, se a szüleidnek, nagyszüleidnek és dédszüleidnek, ettől a 3 milliós hiteltől indul a teljes életkezdésed?
2018. márc. 24. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!