Mi az isten van a mai fiatalokkal? Komolyan le vagyok döbbenve!
16 évesen nekem is orvos javasolta a Valerianát, mert nehezen aludtam el, és sokat forgolódtam éjjel. anyám erre megörült és már rohant volna kiváltani/beszerezni, mire nem győztem tiltakozni, hogy az ég szerelmére, legalább nézzen utána, miket nem akar belém diktálni!
Így esett, hogy nem vettünk végül semmit, azóta is megvagyok ilyesmik nélkül. :)
Szerintem is hülyeség ilyen fiatal korban szedni ezeket a hülyeségeket, bőven ráér később is, mikor a szervezete már egyáltalán be tudja fogadni. És akkor sem muszáj. 22L
Szintén anya vagyok, 16 és 20 éves lányokkal. Szerencsére nálunk sincs ilyen probléma, és épp ezért én sem értem az egészet. Ezek nem könnyű kis gyógyszerek. Nálunk is max. láz- és fájdalomcsillapító van mindig itthon, a lányoknak No-spa, ha szükséges. Ha végignézed az egészség kategóriát, döbbenetes, milyen fiatalon, milyen betegségekkel küszködnek. Ami magas, a lányoknál a hüvelygomba, fiúknál a fitymaszűkület. A fiúknál sem akkor kellene, hogy kiderüljön, amikor már ivarérett. A lányok sem merik elmondani az anyujuknak, hogy valami fertőzést, (akár gombás, akár bakteriális) szedtek össze? Nem értem, milyen a viszonyuk a fiataloknak a szülőkkel? Egyszerűen nincs bizalom, vagy nem is érdeklődnek egymás iránt? Nálunk nincs tabu téma, bármelyik, bármikor, bármit megkérdezhet, ezt sok évvel ezelőtt tisztáztuk. Mindent meg tudunk beszélni, pedig ekkora lányokhoz már nem vagyok fiatal, de emlékszem, hogy voltam én is ebben a korban.
52/N
18:25
Egyetértek veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!