Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt az idézetet tudná nekem...

Ezt az idézetet tudná nekem valaki értelmezni?

Figyelt kérdés

"... így van, ellenáll. Meg kellene bíznia bennem, hogy nem olvasom el, persze elolvasnám, minden nő elolvasná. Ha szeret, akkor meg kellene bíznia bennem."

forrás gyakorikerdesek.hu

2010. júl. 24. 22:28
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
60%
Most, 0:43 kor 87%
2010. júl. 25. 00:43
 32/42 anonim ***** válasza:
73%
Állj meg, lovag, rossz kulcsot adtál! Nem nyitja a feleséged erényövét.
2010. júl. 25. 00:51
 33/42 A kérdező kommentje:
Nem a kulcs rossz, hanem az a kecske erényövének a kulcsa.
2010. júl. 25. 00:52
 34/42 anonim ***** válasza:
26%

Az az oldal egy lány elbizonytalanodásáról szól, amit 'igen férfias' jegyzetírók azonnal lehülyep.ip.csáznak, egy takony az egész, számtalan oldalon keresztül ritkán szólal meg egy értelmes hang.

Kérdező.

Ezt a mondatot logikailag tényleg nem lehet értelmezni, mivel egymásra ellentétesen ható állítások akarják egymást bizonyítani.

Emberileg lehetséges értelmezni. Azért mond valaki hülyeséget, mert meggyöngült, bizonytalan, kétségbeesett helyzetben van, amire kissé hisztérikus cselekvést szervez. Hogy ez a hisztéria a jelleméből vagy a helyzetből fakadó, azt itt nem tudhatjuk és nem is fontos.

Off.Akinek nem csupán logikai de érzelmi élete is létező, az megpróbál neki valami bátorítót, segítőt, megnyugtatót írni.

Aki pediglen egy senkiházi szarfa.szú, az csak ítélkezni tud. (illetve azt se tud, csak csinálja)

2010. júl. 25. 08:04
 35/42 A kérdező kommentje:
Szerintem nem kell neki bátorító, biztató. Az lejön,hogy egy gyökerétől rossz házasság, amit két nem túl tudatos, gyermeki lelkű ember alkot. Ilyet nem tudok biztatni.
2010. júl. 25. 08:26
 36/42 anonim ***** válasza:
Nem a házasságot kell biztatni, az senki nem is dolga, hacsak nem annyira öntelt, hogy veszi a bátorságot, hogy eldöntse a felek helyett, hogy ez milyen házasság. Egy rossz állapotban lévő embernek lehet mondani biztatót, megnyugtatót.
2010. júl. 25. 08:33
 37/42 A kérdező kommentje:
Üres biztató szavakban nem vagyok jó , és csak mély problémáknál szeretek ilyeneket mondani idegeneknek. Akkor is csak hitelesen.
2010. júl. 25. 10:00
 38/42 anonim ***** válasza:
Ja. És mindenképpen hitelesít valakit a névtelen Internet, pláne ha 'én bezzeg o.k vagyok' típusú ego-marketinget nyom.
2010. júl. 25. 10:52
 39/42 A kérdező kommentje:
Annak semmi köze nincs a hitelességhez. Kicsit kamunak tünt amiket írt amiatt nyitottam ezt a topikot.
2010. júl. 25. 11:20
 40/42 anonim ***** válasza:
Melyik kérdés ez?
2010. dec. 31. 21:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!