Ezt az idézetet tudná nekem valaki értelmezni?
Figyelt kérdés
"... így van, ellenáll. Meg kellene bíznia bennem, hogy nem olvasom el, persze elolvasnám, minden nő elolvasná. Ha szeret, akkor meg kellene bíznia bennem."
forrás gyakorikerdesek.hu
2010. júl. 24. 22:28
21/42 anonim válasza:
1 óra alatt 100 válasz :D nem gondoltam volna hogy ilyen provokáló lesz ez a kérdés (:
a fiunak aki összefeküdt egy lánnyal, és a bnője felháborodott, és nem érti miért, neki nem írtak ennyi kommentet :D
22/42 anonim válasza:
Ááááá... pedig már biztam benne,hogy elmentek a lepontozók,de nem :( .... :D:D:D
Kedves KérdezŐ! Bocsi,kicsit elterelődött a kérdésed :) Szerintem kiborító a másik kérdés,kisgyerekhez hasonlítja a párját és még Ő van kiakadva. De ez van.
23/42 anonim válasza:
Joh, de most képzeljétek már el szegány srácot aki feleségül vette ezt a némbert. :D :S Nem irígylem.
24/42 A kérdező kommentje:
Az se különb, aki összeházasodott vele, kár, hogy ő nem gyakorikérdésekezik. De csak azért nem mert a felesége meg a számítógépüket kódoltatta le.
2010. júl. 24. 23:17
25/42 A kérdező kommentje:
Bennem nincs bizalom??? Hát nem ő jelszavazik? Akkor kiben nincsen bizalom?
2010. júl. 24. 23:33
26/42 anonim válasza:
Biztos a pszichiátrián is nyári szünet van.
27/42 A kérdező kommentje:
Vagy befogott valami wifit a kórházbn :D
2010. júl. 24. 23:40
28/42 A kérdező kommentje:
2010. júl. 24. 23:51
29/42 anonim válasza:
Bocs h itt de megnézné nekem valaki h a forrás 10. oldalán az utolsó válasz h százalékos lett?
30/42 anonim válasza:
Nem bízik bennem a főnököm. Otthagyja a kulcsot az asztalon, de az nem nyitja a fiókot:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!