Hogyan kell értelmezni ezt az idézetet?
Azt jelenti, hogy a valóság, az ami valójában létezik az bennünk van, elméinkben, de mi erőszakosan/vakon kifelé keresünk úgy, hogy ezt az igazságot, ami a vizsgálódás legelején van, szépen átléptük. lesarkítva, a végső valóság bennünk van, de mi az univerzumban keressük azt kifelé...:)
üdv
25/F
LastOne.Left
huhú így nehéz lesz. :)
lesarkítva akkor most egy kicsit másképp. :)
amik igazából vagyunk, az igazi önmagunkat(mert ez a mostani csak egy illúzió, egy nem igazi, egy kicsinyes, fejletlen "én"), azt rossz helyen keressük...mert mi kifelé megyünk a keresés közben, de amit keresünk az bennünk van, a tudatunkban. :)
egyébként azért nehéz megértened lehet, mert ez filozófia, és a "végső valóságról" szól ez az idézet, amihez tartozik némi felvezetés, amit adhatok én is, ha kíváncsi vagy. bízom benne a második próbálkozásom érthetőbb. :P
üdv
25/F
LastOne.Left
de mondhatjuk úgy is, hogy a valódi tudás, és a valóság bennünk van, de mi rossz helyen keressük mindazt. :)
üdv
25/F
LastOne.Left
mármint a felvezetésre vagy kíváncsi? egyébként hány éves vagy? :)
üdv
25/F
LastOne.Left
Igen, a felvezetésre vagyok kiváncsi!
16 vagyok, igaz már nem túl fiatal, de biztos bennem van a hiba, hogy nem értem ezt a pofonegyszerű dolgot!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!