A "Nincs végzet, csak ha bevégzed" idézetet hogyan kell értelmezni pontosan?
lehet arra is asszociálni, hogy addig ne dumálj semmit, amíg nem cselekedtél...addig ne mondd, hogy neked ez meg az a végzeted, h még be sem következett...mert minden csak akkor biztos, ha már zsebben van. :)
csak egy ötlet volt.
üdv
25/F
LastOne.Left
Lastone.left-te miért vagy ilyen marha okos? utállak!
csak vicc volt:-))
a te válaszod a legjobb értelmezés,szerintem.
Én ezt úgy értelmeztem, hogy ha valaki hisz valamiben, hogy az a sorsa, azaz végzete, akkor úgy fog cselekedni, amiről azt hiszi, hogy a végzete irányába viszi. A filmben pl. tudta nő a jövőt, hogy nagy háború lesz. De a fenti idézetből rájött, hogy ha tesz ellene, akkor meg tudja változtatni a jövőt.
Sokszor mondjuk, hogy ha azt tudtuk volna előre, másképp cselekedtünk volna. Mi van, ha egy ügyes jós megjósolja pl. hogy hamarosan nagyon betegek leszünk? Ez a végzetünk. Kétféleképpen cselekedhetünk: vagy őrült tivornyázásba kezdünk, hogy a rossz sors előtt legyen egy kis jó. És ezért betegedünk meg. Vagy ellenkezőleg: sokkal jobban kezdünk vigyázni az egészségünkre és a betegség így mégis elmarad. Szerintem ezt jelenti a mondat: "Nincs végzet, csak ha bevégzed."
12:58. :)
Ihletből, sugallatból jönnek ezek a meglátások. :)
De köszi a "bókot". :D
üdv
25/F
LastOne.Left
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!