Aki használ tarot kártyát segítene értelmezni ezt a kirakást? A kérdés az volt hogyan alakul egy kapcsolat.
Ennek a kirakásnak a neve a Bolond. Egy folyamat időbeli alakulását mutatja. A Bolond lapjától jobbra eső a jövő ami balra esik az a múlt. De itt az első helyen áll, tehát a folyamat még most kezdődik.
1. bolond
2. kelyhek 4
3. kardok lovagja
4. XI vagy VIII. Igazságosság (Rieder-Waite tarot)
5. botok 2
6. érmék 4
7. kelyhek 9
8. botok 8
9. kardok ásza
10. kardok királya
11. kardok 2
12. XV. Ördög
13. kardok 6
Kedves kérdező!
Javaslom ha még nem vagy nagyon rutinos a tarot kártya terén hogy egyenlőre csak a nagy arkanumot használd azokat könnyebb értelmezni.
Ha a kicsiket is használod sokkalta finomabb eredményt kapsz de nagyon bonyolult elemezni szóval javaslom hogy tedd fel megint a kérdést és rakd ki csak a a nagy arkanumok használatával.
Kedves kérdező!
Ismerem a tarotot de eddig csak a nagy araknumot használtam. Eddig még találkoztam olyan kérdéssel amelyekre ezek a lapok ne adtak volna kielégítő választ.
Egyébként pedig a kártyavetést nem annyira szeretem inkább a látótükröt részesítem előnyben. Sokkal közvetlenebben kaphatunk válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!