Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működik a kapcsolat interneten keresztül is? (bocs ha a kérdés hülyén hangzik de nem tudom megfogalmazni)
Figyelt kérdés
szóval van egy srác aki eljött a városunkba 2 hétre és megkérdezte hogy járok e vele.természetesen igent mondtam neki..utána mindennap találkoztunk és nagyon jól elvoltunk :D de utána visszautazott oda ahol lakik :( autóval kb.3 óra alatt érnek oda.utána csak msn-en facebook-on vagy telefonon szoktunk beszélni :( sokáig tart oda nekem elmenni mert akkor ott is kéne aludnom de a szüleiket nem ismerem stb.2011. júl. 18. 16:43
1/3 anonim válasza:
NEM Nekem neten mwnt szét a kapcsolatom de te megprobálhatod.
2/3 A kérdező kommentje:
nagyon tanácstalan vagyok :( szeretem azt a fiút ő is szeret engem,csak nagy a távolság.meg attól félek hogy majd megcsal egy másik csajjal :'(
2011. júl. 18. 16:57
3/3 anonim válasza:
Szerintem még most hagyd menni úgymond, mert később joban fog fájni, ha el kell engedni. Neten sajnos sokáig nem hiszem, hogy fent lehet tartani egy kapcsolatot...Nemtudtok gyakran találkozni. És ugye pénz meg idő, hogy találkozzatok....SAjnálom, de szerintem ezt nem élrdemes fent tartani...bár van akinél működik, mert végülis a távolság legyőzhető...csak hát az idő meg a pénz:S:S Nálam is így van... A srác a távolság miatt nem akar többet:( Nem tudom segítettem-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!