Hagyod, hogy azt csinálja amit akar és nem rikácsolsz bele a dolgaiba.
2010. ápr. 13. 18:35
2/15 anonim válasza:
Előlegezd meg neki a bizalmat. Ez a kulcs :)
2010. ápr. 13. 18:36
3/15 anonim válasza:
Ugyanebben a helyzetben voltam a napokban. Szakítottam a sráccal. Szabadon engedtem. Egy hét pokol várt mindkettőnkre. Aztán vissza is jött, meg én is visszamentem. Soha, de soha többet nem fogom elengedni.
2010. ápr. 13. 18:38
4/15 anonim válasza:
Hagyot hogy egyszer egy héten elmenjen a haverjaival is nélküled szórakozni, anélkül, hogy 5percenként hívogatnád, és ha hazaér akkor nem üvöltöd le a fejét hogy biztosan megcsalt...bizalom egy jó kapcsolat alapja. Persze ha eljátsza, akkor rúgd ki a francba, de ha szeret akkor ezzel nem él vissza.
5/15 anonim válasza:
Az azt jelenti, hogy azt kell mondani "tartsunk 1-2-3-x hét szünetet, amíg átgondoljuk mindketten ezt a kapcsolatot". Ekkor nagyon keményen tartani kell ahhoz magad , hogy nem hívod, nem jelentkezel. Ha idő előtt jelentkezik, szeret; ha nem-vacillál és akkor el kell engedni.
De mondjuk ezt nem minden esetben jó alkalmazni, azt is leírom. Ha pl. féltékeny vagy és nincs alapja, akkor magadon kell változtatni.
Meg olvasom most, hogy pár napja?? Ugyan, ha még egy hétig veszekedtek, akkor legfeljebb felmerülhet benned a kérdés, de pár nap....? Mennyi ideje vagytok együtt?
6/15 anonim válasza:
Páromat elengedtem, barátok maradunk stb... egy hónap múlva visszajött hozzám, és NEM CSALT MEG MÍG KÜLÖN VOLTUNK!!!!Ma már a felesége vagyok:)
2010. ápr. 13. 18:45
7/15 A kérdező kommentje:
most mondtam neki, hogy legyen vége... elment... de 20 perc után hívott... letette...most megint felhívott és csak mondja...:)
2010. ápr. 13. 18:45
8/15 anonim válasza:
mit mond?:)
2010. ápr. 13. 18:46
9/15 anonim válasza:
De akkor menjen is má el egy kicsit...:)
2010. ápr. 13. 18:48
10/15 anonim válasza:
Szerintem ha látja, hogy szereted,és emiatt el is engednéd az ő boldogságáért, vissza jön!! A feleség vagyok:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!