Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan kell 1 pasit "szabadon...

Hogyan kell 1 pasit "szabadon engedni"? Ezt az idézetet hogyan kell értelmezni?

Figyelt kérdés

pár napja veszekszünk a barátommal... félreértések és a bizalmatlanságom miatt.

és ez az idézet jár a fejemben: "Ha szeretsz valakit,engedd szabadon. Ha visszajön hozzád,biztosan a tiéd. Ha nem jön vissza,akkor sosem volt a tiéd."

2010. ápr. 13. 18:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

győzköd a szerelméről... már 15:30 perce beszélünk:)

és csak mondja... hogy higgyek neki, mert neki ÉN KELLEK

2010. ápr. 13. 18:58
 12/15 anonim ***** válasza:
54%

Azt jelenti az idézet, hogy a párod nem a tulajdonod és viszont. Bármennyire is nehéz, hagyni kell neki intim szférát, különben belefárad, belefásul a kapcsolatba. Ehhez persze kölcsönösen feltétlen bizalom kell, de csak így működhet hosszabb távon a szeretet.

Képletesen, mindig legyen nyitva a "hetedik szoba", ahová ha kívánja, elvonulhat egyedül. Ha meghagyod a szabadságát és szereted, ugyan hová tudna jobb helyre menni ?:) Ha magadhoz láncolod, fellázad és menekülni fog.

2010. ápr. 13. 19:11
 13/15 anonim ***** válasza:
csak ezt ne jatszd el sokszor mert megunja, és üres fenyegetőzéssé válik idővel és akkor már nem így fog rá reagálni.
2010. ápr. 13. 19:18
 14/15 anonim ***** válasza:
Én teljes szabadságot adtam neki és teljesen vissza élt vele, igaz nem járt el másokkal, bár azt gondolom egy kapcsolatban nincs olyan, hogy te ide én oda külön külön.Azért lesz kapcsolat, hogy együtt jártok elszórakozni, de nem tiltotok meg semmit egymásnak. Na én adtam neki teret mégis mindig lebukott valahol, nem csalt meg testileg , de lelkileg igen, nem szabad egy kapcsolatban túl engedékeny lenni mert máshoz fog rohanni, Tapasztalat. Azóta a legjobb társ azt hiszi ő irányít miközben én :). De nem mutatom előtte csak azt mondom neki tényleg drágám , de ügyes vagy:D
2010. ápr. 23. 14:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Én minél nagyobb teret adok neki annál jobban vissza él vele, már ver is, meg elégedetlenkedik és azt mondja mért vagyok ilyen buta nő,ne engedj neki ,nem leszel a szemében nő.
2010. ápr. 29. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!