Kölcsönkérés után illendő nyaralni menni?
"# 62, nem adnak mindenkinek hitelt. Mire adjon? Az össz-vissz 4-5 bejelentett munkaviszonyomra egész életemben? Vagy a páromnak, akinek még ennyi sincs? 7 szemjegyűeket keresünk mindketten, de ha nincs nyoma, akkor nincs. Hitelt felvenni amúgy is ultragáz!!"
1. K..rvára nem érdekel a te nyűgöd, nem rólad szól a kérdés, nem is szólt senki hozzád.
2. Komolyan arra vagy büszke, hogy feketén ügyeskedésből (bűnözésből?) van pénzed adócsalással nyakon öntve? :D
Én sem alkalmazott vagyok, hanem vállalkozó és tudom, hogy az elején nehéz hitelt kapni, mert (jogosan) óvatosak a bankok, de nyoma a pénznek van, adnak rá hitelt.
En sose adnek kolxson olyannak tobbet, aki ker tolem majd latom elhuz nyaralni.
Amugy mi a garancia hogy el tudod adni a lakasotok akkor amikor ti szeretnetek? Semmi. Es ha nem es nyar helyett osz lesz...
Amugy miert nem itthon mentek el egy wellnesre. Kolthettek ra 100.000-eket de szuloknek annyit mondtok aaa csak leugrottunk ide a kis faluba egy hetvegere. Aztan nyaeon elasos a lakast es nyaron mesz nyaralni.
A koronavirus miatt most ne nagyon repkedjetek sehova.
#40,45,50 Válaszolókkal értek egyet.
Szerintem nem lenne problémás ebben a helyzetben nyaralni menni, ha én lennék a kölcsönt adó szülő ebben a helyzetben, engem nem zavarna. Viszont mivel itt láthatóan problámás (mivel a szülők úgy gondolják, a kölcsönnel irányítást vásároltak az életetek felett), szerintem ne menjetek el nyaralni, pihenjetek otthon, a lakáseladás után menjetek csak nyaralni, ezektől a rokonoktól pedig egy fillért se kérjetek kölcsön soha többet.
"En sose adnek kolxson olyannak tobbet, aki ker tolem majd latom elhuz nyaralni."
De miért? =D Attól, hogy elmennek nyaralni, nem kapják vissza a szülők később a pénzt, és ha nem mennek el, attól nem kapják vissza hamarabb. Tehát mi a f_sz a probléma? Rohadjak meg ha értem.
mit nem bírsz azon megérteni hogy a nyaralás nem teszi 2. helyre a kölcsönt mert EGYBEN fogják EGY KÉSŐBBI IDŐPONTBAN kifizetni, nem pedig folyamatosan részletekben?
Komolyan nem érted? Ha azt mondod haverodnak egyben megadsz neki 20 ezret jövő héten, akkor 1 hétig minden nap átmész hozzá, hogy kétezreseket adj neki?
79!
Ha van felesleges 2ezrem, akkor fel fogom hívni, hogy figyelj Pisti, tudnék adni most 2ezret, atvigyem?
Mondjuk ez nem is hasonlít arra, amit a kerdezo csinál. Több milliót kert kölcsön. Legyen ez 10 milla. Egy milla abból a kölcsön egy tizede. Ezt elutazgatni idiotizmus, ha van még mellé 9 milla tartozás. Pláne, hogy ez a kolcsonadot is felhaboritja. Es ez a lenyeg. Nem az, hogy szerinted, szerintem, vagy a szomszéd Juliska szerint illendő e, vagy sem. A kerdezo szülei szerint, akik kölcsön adtak, NEM ILLENDŐ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!