Mit gondoltok egy olyan családról, akik csak 3 évente mennek nyaralni, de akkor 2 hétre egy trópusi helyre?
Őszintén szólva szerintem ez egy olyan kérdés, amiben nincs igazság.
Mert ha belegondolsz, attól, hogy szülsz 1-2 gyereket, neked már nem lehetnek vágyaid, amiket megvalósítanál? Te mondj le most már mindenről, és CSAK a gyerek kapjon meg mindent? Mert lássuk be, oké, a gyerek vágyik a pancsolásra a Balatonon, de ez nem egy létszükséglet. Ha egyébként megkap mindent, amire szüksége van, akkor igaza is van a szülőknek, hogy ők világot akarnak látni, meg nem is, hiszen a gyerek vágyait is kellene valamilyen szinten nézni.
A szülők pedig mikor nyaraljanak ilyen egzotikus helyeken? 60 évesen? Tehát őket is meg tudom érteni, és én nem tudok se jót, se rosszat gondolni az ilyen emberekről.
Jól teszik, hogy elmennek a koszos, hideg, szürke télből egy ilyen csodás helyre.
Ami a Balatont illeti teljesen igazuk van.
Én biztos nem így csinálnám. Három évig sehová, utána meg luxushelyre. Hülyeség. A Balatonra nehogymár nem tudnak lemenni egy hétvégére annak ellenére, hogy a luxusútra gyűjtögetnek. A gyerekeknek kell egy kis nyaralás.
Te ki vagy a történetben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!