Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan családról, akik csak 3 évente mennek nyaralni, de akkor 2 hétre egy trópusi helyre?

Figyelt kérdés
A közbe eső években sehová nem mennek, a gyerekek hiába vágynának pl egy balatoni nyaralásra a nyári szünetben, hiszen nekik mindegy hol pancsolnak. Viszont a szülők úgy beszélnek, hogy ők aztán nem adnak ki pénzt arra hogy egy koszos tónál, vagy egy jelentéktelen tömött adrián nyaraljanak, ez olyan mintha az ablakon dobnák ki a pénzt, semmi jó nincs benne. A gyerekek minden évben hallják az osztálytársaktól hogy ki a balcsin volt, ki horvátországban, ki olaszban, ők meg szomorkodnak hogy otthon ültek. Egy kisiskolást nem vigasztal az, hogy majd 2 év múlva télen a seychelles szigetekre fogunk menni.
2018. jún. 12. 17:29
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
29%
az ő dolguk. azzal viszont nem értek egyet, hogy semmibe veszik a gyereket. leesne a gyűrű az ujjukról, ha 1 délutánra elmennének egy strandra? vagy ha a szülők ennyire nem akarnak menni, küldjék el a gyereket a barátai családjával, vagy nagyszülőkkel vagy valami. a szülő nem tudja eldönteni, mi az élmény a gyerekének és mi nem. lehet, hogy ők baromi jól érzik magukat a Kanári-szigeteken, a gyerek meg lehet, hogy nem , mert ő megnézné már végre azokat a helyeket, amikről a barátai mesélnek neki
2018. jún. 12. 17:47
 12/46 anonim ***** válasza:
89%

Rögtön semmibe veszik a gyereket? Ezt abból szűrtétek le, hogy nem a gyerek kedve szerint nyaralnak?

Anyám, borogass.

2018. jún. 12. 17:49
 13/46 anonim ***** válasza:
75%
Bizony, ha nem a hatéves purgyé mondja meg, hol lesz a nyaralás, egyből lehet hívni a gyámügyet. Micsoda elfajzott szülők...
2018. jún. 12. 17:55
 14/46 Andizsuzsi ***** válasza:
89%

Azt gondolom, hogy mindenki arra költi a pénzét, amire akarja.

"leesne a gyűrű az ujjukról, ha 1 délutánra elmennének egy strandra"

A kérdés a nyaralásról szólt, arról nincs benne információ, hogy strandra vagy máshova járnak-e pl hétvégén.

2018. jún. 12. 17:56
 15/46 anonim ***** válasza:
33%

Ba szki ugy beszelsz errol az egeszreol, mintha valami olyan hu de nagy elit lennel....

En felevente megyek 2 hetre, megse erdekel ki mit gondol errol az egeszrol....

A Balatonra meg azt mondani, hogy koszos to, az intelligencia alapveto hianyat mutatja, tekintettel arra, hogy vizminosegileg hol all......

De hogy mit gondolok? Azt higy ugy beszeltek errol a 3 evente eljovo nyaralasrol, mintha ti valami elitben lennetek, kozben meg nem...

2018. jún. 12. 18:05
 16/46 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem nem rossz gondolkodás. Engem sosem vittek nyaralni gyerekkorban, mégis normálisan felnőttem. Azok a gyerekek 3 évente valószínűleg a világ legszebb helyeit látják. Később a Balatont meg az Adriát láthatják annyiszor, ahányszor kedvük tartja.
2018. jún. 12. 18:09
 17/46 anonim ***** válasza:
84%
"A gyerekek minden évben hallják az osztálytársaktól hogy ki a balcsin volt, ki horvátországban, ki olaszban, ők meg szomorkodnak hogy otthon ültek." Óriási tragédia hogy nincs mivel felvágni a haverok előtt... Az meg hogy nem mennek el másik városba, nem jelenti azt hogy otthon kell ülni. Kismillió programot lehet csinálni. a szülők jól csinálják a dolgot úgy gondolom.
2018. jún. 12. 18:21
 18/46 anonim ***** válasza:
26%

13.! Te felfogod, mit írsz? Hogy jön ide a gyámügy?

A kérdezőnek már válaszoltam.

2018. jún. 12. 18:31
 19/46 anonim válasza:
48%

Semmit. Medencézni stb. lehet otthon is.

20 éves vagyok sosem voltunk sehol, egybidőben bántptt, mert tellett volna rá. Mi mindig megbeszéltünk valamit a tesómmal és behazudtuknazt. Csak ilyen Balatont vagy hasonlót.

Utólag már nem érdekelt, mert az volt a legnagyobb gondom, hogy ne verjenek össze, nemhogy nyaralni menjek velük.

2018. jún. 12. 18:34
 20/46 anonim ***** válasza:
73%

Semmit, ez amúgy jól hangzik :) Én sosem nyaraltam pár évente, csak ritkábban, de amikor az egy igen baba tengerparton volt, na az életre szóló élményt okozott :D

(Igaz, az otthoni "nyaralások" is, szerettem őket.)

2018. jún. 12. 18:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!