Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan családról, akik csak 3 évente mennek nyaralni, de akkor 2 hétre egy trópusi helyre?

Figyelt kérdés
A közbe eső években sehová nem mennek, a gyerekek hiába vágynának pl egy balatoni nyaralásra a nyári szünetben, hiszen nekik mindegy hol pancsolnak. Viszont a szülők úgy beszélnek, hogy ők aztán nem adnak ki pénzt arra hogy egy koszos tónál, vagy egy jelentéktelen tömött adrián nyaraljanak, ez olyan mintha az ablakon dobnák ki a pénzt, semmi jó nincs benne. A gyerekek minden évben hallják az osztálytársaktól hogy ki a balcsin volt, ki horvátországban, ki olaszban, ők meg szomorkodnak hogy otthon ültek. Egy kisiskolást nem vigasztal az, hogy majd 2 év múlva télen a seychelles szigetekre fogunk menni.
2018. jún. 12. 17:29
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
39%

Amíg 800 ft egy lángos, meg palacsinta, a tó vize koszos, és telis tele van kagylókkal NEM megyünk a Balatonra, akárhogy hisztizik a gyerek.

Páromnak állt már bele úgy kagyló a térdébe, hogy 40 fokos láz lett a vége meg egy még 10 év múltán is látszódó forradás.

Ismerősömék lejárnak, nincs olyan év, hogy ne vágná el valamelyikük talpát, mikor én 7 éve bementem, tíz perc után mehettem is az elsősegély állomásra, mert beletenyereltem egybe, és szétnyílt a hüvelkujjamnál...

Hagyjuk, a Balaton NEM alkalmas úszásra, mert nincs megfelelően tisztán tartva és a sok üledékszar kimerve belőle.

Nem kell, hgoy "tisztakék" legyen, de ne kelljen már attól félni, hogy mibe lépünk bele.

2018. jún. 13. 10:57
 42/46 anonim ***** válasza:
54%

39-es, nekünk is LENNE pénzünk Balcsira bőven, de NEM fogok kiadni pénzt arra, mert irreálisan magas árakkal jön nevetséges, nulla szolgáltatásért cserébe.

Továbbá nem fogok megfőni Isztrián főszezonban ezernyi ember között, mert a Petike ott volt a nyáron.

2018. jún. 13. 11:02
 43/46 anonim ***** válasza:
27%
Akkor izzadj otthon a szobádban az legalább nem kerül pénzedbe!
2018. jún. 13. 11:48
 44/46 anonim ***** válasza:
53%

" nekünk is LENNE pénzünk Balcsira bőven, de NEM fogok kiadni pénzt arra, mert irreálisan magas árakkal jön nevetséges, nulla szolgáltatásért cserébe."

Mégis Te mi a csodát vársz a Balatontól? Ha az árak miatt nem mész le fürödni akkor meg is érdemled. Nem tudom miért kell fennakadni a 600Ft-os lángoson, pl. Győrben sem sokkal olcsóbb.

2018. jún. 13. 14:12
 45/46 anonim ***** válasza:
4%
41-es, ennyi baromságot régen olvastam a Balatonról.
2018. jún. 13. 20:06
 46/46 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy szívük joga oda utazni ahova akarnak. Teljesen megértem őket és a helyükben én is ilyen helyekre utaznék. A gyerekek majd egyszer elmennek a Balatonra és rájönnek hogy annyira nem jó, mint amilyennek hirdetik.
2018. júl. 15. 19:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!