Mit gondoltok egy olyan családról, akik csak 3 évente mennek nyaralni, de akkor 2 hétre egy trópusi helyre?
Amíg 800 ft egy lángos, meg palacsinta, a tó vize koszos, és telis tele van kagylókkal NEM megyünk a Balatonra, akárhogy hisztizik a gyerek.
Páromnak állt már bele úgy kagyló a térdébe, hogy 40 fokos láz lett a vége meg egy még 10 év múltán is látszódó forradás.
Ismerősömék lejárnak, nincs olyan év, hogy ne vágná el valamelyikük talpát, mikor én 7 éve bementem, tíz perc után mehettem is az elsősegély állomásra, mert beletenyereltem egybe, és szétnyílt a hüvelkujjamnál...
Hagyjuk, a Balaton NEM alkalmas úszásra, mert nincs megfelelően tisztán tartva és a sok üledékszar kimerve belőle.
Nem kell, hgoy "tisztakék" legyen, de ne kelljen már attól félni, hogy mibe lépünk bele.
39-es, nekünk is LENNE pénzünk Balcsira bőven, de NEM fogok kiadni pénzt arra, mert irreálisan magas árakkal jön nevetséges, nulla szolgáltatásért cserébe.
Továbbá nem fogok megfőni Isztrián főszezonban ezernyi ember között, mert a Petike ott volt a nyáron.
" nekünk is LENNE pénzünk Balcsira bőven, de NEM fogok kiadni pénzt arra, mert irreálisan magas árakkal jön nevetséges, nulla szolgáltatásért cserébe."
Mégis Te mi a csodát vársz a Balatontól? Ha az árak miatt nem mész le fürödni akkor meg is érdemled. Nem tudom miért kell fennakadni a 600Ft-os lángoson, pl. Győrben sem sokkal olcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!