Mit gondoltok egy olyan családról, akik csak 3 évente mennek nyaralni, de akkor 2 hétre egy trópusi helyre?
Azt még hozzáteszem, hogy a Balatonra én se mennék soha. Nem tetszik, ez van. Nem elég kék és sok az ember. Én a kihalt helyeket szeretem s ehhez, ugye, jogom van. A Balaton csúnyább, mint ahol lakom. De egy óceán vagy nagy hegyek, na olyan itt nincs. Nekem logikus, hogy nyaralni egzotikus helyre megyek. Attól még kellenek kis kiruccanások is, évi sokszor... de akinek nem, az is OK. Nem lehet megmondani másoknak, hogyan KELL vagy ILLIK nyaralni. Ez egyéni.
A gyerekekhez való hozzáállás pedig a leírásból számomra nem derül ki.
Purgyé, gyámügy... Ok, értem, de mivel nem írtad oda zárójelben, hogy irónia (én spec. megszoktam tenni), azt honnan találjuk ki?
Ez is eléggé megosztó kérdés, mert valahol egyébként mindenki válaszában van igazság. Hol ezért, hol azért. De még mindig azt gondolom, hogy a két luxusutazás között legyen már egy kis örömük a gyerekeknek, nem egész nyáron egy panelban. Millió programlehetőség van.
A kérdező semmit nem írt erről, hogy a luxusnyaraláson kívül mennek-e bárhová is. Mindenki védi a saját igazát.
Mit gondolok? Biztos nagyon jó lehet nekik, szép helyeket látnak. Én még soha nem voltam külföldön Szerbiát leszámítva.
20/L
Azt hogy végre egy család, akik nem birkák, nem a tömeget követik, nem azt csináljak mint a lakosság 99%a, hanem mernek hozni egy önálló, különleges és kreatív döntést.
Tényleg borzalmas, gyorsan rángassuk vissza őket a birkanyájba, senki nem hozhat önálló és autonóm döntést. A végén még festészeti kiállításra vagy Operàba is elviszi a gyereket, ne hagyjuk!
Balcsi, hagyjuk már... pfuj.
Egyébként pont nem érdekel, azért, mert a gyerek hisztizik esetleg, nem fogok 38 fokban az Adrián főni 15 ezer másik emberrel együtt.
az ő dolguk, viszont az elsőnek nincs igaza, egy gyereknek tökmindegy, hogy a Balatonparton homokozik-e, vagy valami egzotikus szigeten. nem is fog rá emlékezni.
speciel én nem így csinálnám, egyrészt baromira nem érdekel a rongyrázás, hogy én itt, meg ott voltam, valamint imádom a Balaton, szülők marhaságokat mondanak róla.
"A gyerekek minden évben hallják az osztálytársaktól hogy ki a balcsin volt, ki horvátországban, ki olaszban, ők meg szomorkodnak hogy otthon ültek. "
ezalapján szerintem a gyerekeknek nem tökmindegy, hogy hol homokoznak. gondolom t is olyan szülő leszel (vagy már az is vagy), aki szerint a gyereknek nincs saját akarata, elképzelései, mert a szülő úgyis mindig jobban tudja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!