Ti is besértődnétek, ha nyáron nem haza, hanem nyaralni menne a fiatok?
Tavaly augusztos óta kint élek Németországban. 4 havonta van 1 hét szabadságom, amit a többség hazajárásra használ. Én is voltam otthon Karácsonykor, illetve április közepén megint megyek haza. Viszont az augusztusi szabadságom nyaralással akarom tölteni egy tengerparton. Tegnap beszéltem szüleimmel és szóba került, erre besértődtek, leginkább édesanyám. Ti mit gondoltok erről? Rengeteget dolgozok, és persze jó otthon lenni, de mégsem egy nyaralás az, ha az ember hazaesik.
Köszönöm a válaszokat. 26/F
Én anya vagyok, úgyhogy meg tudom érteni, mit érezhet anyukád. Nehéz lehet neki, de el kell fogadnia, hogy a te életed már külön mederben folyik.
Elsőre gondolom besértődtek, de augusztusig még sok idő van, megemésztik majd. Addig is hívd őket gyakran, beszélgess velük sokat, hogy érezzék, törődsz velük.
Menj el nyaralni és ne legyen lelkiismeret furdalásod.
Eszedbe ne jusson anyádék undorító érzelmi zsarolása miatt minden szabadságodon hazautazni. Vagy mégis mikor tervezel elkezdeni élni? Évi 2 látogatás bőven elég egy felnőtt embernek, szokjanak csak szépen hozzá, hogy van önálló életed. Minden másra ott a telefon és a videochat.
5ös kommentelőnek meg gratulálok az önzőségéhez, az ő fajtája pont azt érdemli, hogy a gyerekei még a telefont se vegyék fel neki, nemhogy még látogassák is bármikor. Remélem bejátszod a gyerekeidnek is ezt a szöveget és nem is mennek többet haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!