Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is besértődnétek, ha...

Ti is besértődnétek, ha nyáron nem haza, hanem nyaralni menne a fiatok?

Figyelt kérdés

Tavaly augusztos óta kint élek Németországban. 4 havonta van 1 hét szabadságom, amit a többség hazajárásra használ. Én is voltam otthon Karácsonykor, illetve április közepén megint megyek haza. Viszont az augusztusi szabadságom nyaralással akarom tölteni egy tengerparton. Tegnap beszéltem szüleimmel és szóba került, erre besértődtek, leginkább édesanyám. Ti mit gondoltok erről? Rengeteget dolgozok, és persze jó otthon lenni, de mégsem egy nyaralás az, ha az ember hazaesik.

Köszönöm a válaszokat. 26/F

2019. márc. 12. 16:22
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Jó anyád ment egyáltalán egyszer is meglátogatni Németországba?

Csak azért kérdem, mert legtöbbször azok a szülők műsorolnak a legtöbbet ezen, akik még akkor se látogatják meg a gyereküket, ha mondjuk 1 óra busz útra laknak, nem, hogy külföldön.

2019. márc. 13. 00:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!