Nektek rosszul esne ha haza utánzátok és neki nem várna senki a buszmegállóban?
Bocsi elirtam
* Ha haza utaznátok és nem várna senki
Mindnekinek a munka az első, meg a kényelem.
Ellentmondasz magadnak, mert neked is a kényelem a fontos. Az lett volna kényelmes, ha kimennek érted és hazavisznek. Tudom milyen ingázni, valóban jól esik ha kijönnek az ember elé, de nem várhatod el, hogy otthagyják a munkát miattad.
Máskor is lesz ilyen. Csináld azt amit minden sorstársad, rakj be olvasnivalót és indulás előtt nézd meg a menetrendeket mire számíthatsz ha a közlekedés becsődöl és nem éred el a csatlakozást.
Én itthon dolgozok, vállalkozó vagyok. Eltartott egy ideig, míg megértették, hogy attól még dolgozok, nem a lábamat lógatom. Párszor el kellett mondanom, hogy csak ezért menjek el itthonról, hogy békén hagyjanak és elhiggyék, hogy dolgoznom kell? Ha átmennék egy irodába, akkor elhinnék? Hogy most "nem vagyok itt".
Nade a konkrét helyzetre:
Fél óra az út oda, tehát oda-vissza egy óra. Neked több, mint egy órát kellett várnod (feltételezem, nem egy óra 59 percet, de még csak nem is másfél órát, akkor nem úgy fogalmaztál volna, hogy több, mint egy órát)
Tehát ha azt mondod, hogy a kényelem a fontos nekik, akkor gondolj bele, hogy neked mi a fontos: Ők utazzanak egy órát, csak, hogy neked ne kelljen picivel több, mint egy órát álldogálnod? És problémázol... ééérted? Gondold át és ne bosszankodj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!