Kölcsönkérés után illendő nyaralni menni?
23:19-es
Én is így gondolom. Attól, ha nem utazom el, még nem tudom visszaadni a többmilliós kölcsönt. Csak ha eladtuk a lakást, ami nyáron lesz.
Viszont mivel a férjem heti 70 órát dolgozott az elmúlt hónapokban, szeretném, ha elmennénk valahova kikapcsolódni.
Hat ez van ha atom zsugoriak az ember szulei. Adnak penzt de onnantol kezdve de ejjeled se nappalod ameg vissza nem adod???
Megegyszer emlitem, jobban jartal volna banki kolcsonnel, azt hataridore visszaadod es nincs erzelmi zsarolas...
Az hogy elveszed masok penzet ezt jelenti: odamegyek egy emberhez az utcan es ellopom a taskajat
Az hogy anyam szabad akaratabol ad nekem kolcson milliokat nem azt jelenti hogy elvettem masok penzet, hanem hogy anyam ugy dontott ad nekem penzt.
Mondd mar el mit tudnak kezdeni 300.000 fttal mikor a tartozas tobb millio?
Ennyi erovel havonta ne vasaroljanak be, eljenek csak vizen es kenyeren, hiszen a bevasarlas alkalmaval akar 30-40ezer ftot is elkoltenek, miert nem torlesztenek inkabb??
Az a baj mind csoro koporsok vagytok. Sajat keserusegeteken nem birtok tullepni.
Ha en adok valakinek 20ezer ftot erre vesz jovo heten 20ezer ftert egy telefont maganak, akkor igazatok van.
Ha adok valakinek 10 millio ftot es elkolt 300ezret az mit befolyasol?
Mi az hogy feleslegesen sok penzt kernek? Tobb szazezer fttal mit birsz csinalni mikor tobb milliora van szukseged?
ha valaki RASZORUL az 5ezer ftot ker nem tobb millio ftot. Itt nem raszorulasrol van szo hanem arrol hogy rosszul jartak volna ha egy evvel kesobb fizetik ki a penzt mert tobbe kerult volna.
Azzal a penzzel amit nyaralasra koltenek nem lennenek elorebb mivel nem 300ezer hanem tobb millio ftra volt szukseg. Tehat akar ki is torolhettek volna a segguket 20ezresekkel, akkor se birtak volna belole kifizetni amiben segitettek.
ja es tovabbra sem igaz hogy ELVETTEK a penzt
ELVENNI valakitol valamit azt jelenti, hogy onkenyesen ELVESZEM tole a penzet, tehat ellopom, kirabolom.
Ha valakitol kolcson kernek attol nem ELVESZIK a penzt hanem KOLCSONADJA, ebben a szoban benne van hogy szabad akaratabol adja oda a penzt, es az is hogy kesobb visszakapja, tehat semmi esetre sem ELVETTEK a penzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!