Ti elengednétek a 20 éves fiatokat úgy külföldre nyaralni, hogy kiskorúak is vannak vele?
Nem írtad, hogy a 3 nagykorú milyen idős éa mennyi előzetes gyerekterelgetési tapasztalattal bír. Ez a lényeg.
Működhet a dolog, de a nyáron lelazuló 20 évesekre fejenként 3 kis(ebb)gyerek az nekem sok lett volna.
#1 Engedély inkább a húgom miatt kéne, nem miattam.
#2 A gyerekek, a húgom, 3 barátnője, egyiknek az öccse, 1 rokon, 2 unokatestvére a barátomnak, az 1 évest meg ő neveli.
#3 Hármunk közül én vagyok a legidősebb. Ők 18 évesek. A gyerekek pedig szófogadóak, hallgatnak ránk. Tudom, mert nem egyszer mentünk már el így együtt, pl. moziba. De ugye az nem külföldön van.
#4 De már el is terveztük mi lesz, velük együtt találtuk ki. Nekik is nagy szórakozás lesz. Vagyis lenne.
Amúgy a kiskorúakat elengedték és ez 100%, mert beszéltem a szülőkkel is már.
Ha a kiskorúakat elengedték, akkor mi a kérdés? Te felnőtt vagy, te döntöd el, hogy mész -e nyaralni vagy sem.
Az biztos, hogy nagy lesz rajtad a felelősség, bármi történik, titeket harmotokat vesznek elő.
De tényleg nem értem, hogy miért kéne engedélyt adni egy 20 évesnek
Az egy éves egy szemelyt teljesen le fog kötni, tehát a két másik feljött kellene hogy felügyelje a maradék 8 gyereket.
Külföldre én biztos nem engednem el ezeket a gyerekeket így. Még a strandra se biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!