Ti elengednétek a 20 éves fiatokat úgy külföldre nyaralni, hogy kiskorúak is vannak vele?
Még azért 2 dolgot had írjak le.
Szóval, én 1-szer már voltam ott, de nem csak ott. Sokat voltam már külföldön. Igaz, osztállyal. Az angolt is nagyon jól beszélem. Húgom meg főleg.
A másik, van 3 lány, akik kicsit felelősségteljesebbek a többinél, ők is figyelnének a többiekre valamilyen szinten. Főleg az 1 évesre. De rá az összes a fiún kívül. 10 percenként más akarja fogni őt. Tapasztalat.
Talán őt féltem ilyen értelemben a legkevésbé. Van 2 lány meg az egyszem fiú, akik kicsit bátrabbak elmászkálás terén.
21!
Tehát minimum egy pedagógus, aki tudja hogy kell a gyerekeket kezelni plusz egy, aki annak tabul, ergo valamilyen szinten ő is tisztában van vele és még egy felnőtt. Ráadásul azonos korosztaly. Itt van egy 1 éves csecsemő, plusz 8 11 és 14 év közötti. Ne keverjük a szezont a fazonnal
1 évest nem engednék, nemhogy külföldre, de máshova sem szülő nélkül.
A kamaszokkal simán, bár az nem lenne rossz ötlet, hogy legyen még egy felnőtt veletek.
Kizárt.
De nem is értem, honnan ez a sok kiskorú gyerek, hol vannak a szüleik, árvaházi gyerekek? Totál értetlen az egész sztorid. Felnőttként miért kisgyerekekkel akarsz külföldre menni, miért nem mindenki a saját korosztályával barátkozik?
Már leírtam, hogy kik ők, azt is, hogy beszéltem már a szüleikkel és látom, mindenbe valami rosszat kell belelátni.
Én az ilyennel nem is törődöm inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!