Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem bírok továbblépni...

Miért nem bírok továbblépni azon hogy nem megyek nyaralni?

Figyelt kérdés

Idén is a Horvát tengerhez mennénk nyaralni a családdal (7fő) 1 hétre.

Az elmúlt 4 évben mindig ott voltunk de én most idén nem akarok elmenni.El is mondtam a szüleimnek ők azt mondták ha nem akarok nyugodtan maradjak otthon mivel már nem vagyok gyerek (20 éves vagyok amúgy)

De engem még is nagyon furdal a lelkiismeret és rosszul érzem magamat amiért 20 év után először nem megyek el velük,és úgy érzem csalódottak lesznek ha én nem leszek ott hiába mondják hogy semmi baj ha nem megyek.

Hogy léphetnék túl ezen? Már kezdek beleőrülni.

2019. júl. 25. 19:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%
Hát akkor menj velük. Kibírod azt az egy hetet.
2019. júl. 25. 19:21
 2/17 anonim ***** válasza:
93%
De jó neked. Én életemben nem voltam nyaralni és még a Balatont se láttam...19 L
2019. júl. 25. 19:24
 3/17 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem menj el, általában úgy szokott lenni, hogy amit nem vár az ember a végén a legjobb élmény lesz.
2019. júl. 25. 19:24
 4/17 A kérdező kommentje:

Azért nem akarok elmenni mert akikkel megyek ők egész nap a parton akarnak feküdni de én meg nem nagyon bírok sokáig egy helyben ülni.Lényegében unom már hogy 1 hétig csak feküdni kell a 40 fokba.

Inkább itthon maradnék és a haverokkal el hülyéskednénk.

2019. júl. 25. 19:31
 5/17 anonim válasza:
100%
Szia! Mi minden évben jártunk Romániába! 2 éve már nem megyek velük. Semmi különös nem volt, hamar tulleptem én is és ők is.
2019. júl. 25. 19:32
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Két dolgot tehetsz. Vagy elmész, hátha tényleg a legjobb élmény lesz, velem is volt ilyen. Nem akartam családi eseményre menni, de végül elmentem, és nagyon jó móka volt. Vagy nem mész el, és megpróbálsz az érzésen túllépni!
2019. júl. 25. 19:41
 7/17 anonim ***** válasza:
93%

Na, de miért kellene velük ott a parton feküdnöd a 40 fokba?

ha elég nagy vagy már, akkor simán elmehetsz ott sétálgatni, vásárolgatni egyedül és majd visszamész értük vagy találkoztok a szálláson.

Szerintem kár kiönteni a fürdővizet a gyerekkel együtt azaz kihagyni egy tengerparti nyaralást csak azért, hogy aztán itthon lógj a haverokkal, amit amúgy bármikor megtehetsz, mert 1 hét nem a világ, de család az mégiscsak 1 van.

Látod, én még sosem voltam a tengerparton, te meg nem akarsz menni, hát joggal érzel lelkiismeret furdalást, mert jót hagysz ki.

De ha még ott is kéne maradnod a parton, hát tényleg "szörnyű" egy dolog, építs homokvárat vagy flörtölj, szelfizz, esetleg vigyél magaddal egy jó könyvet és koktélozz a napernyő alatt! :)

2019. júl. 25. 20:26
 8/17 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem el lennenek kettesben is. Gondolom 20 eve nem nyaraltak kettesben a szüleid. Nem?
2019. júl. 25. 20:54
 9/17 A kérdező kommentje:

Nem kettesben mennének hanem rokonokkal összesen 7-en

Ebből én lennék egyedül fiatal a többiek mind 40-50 évesek.

2019. júl. 25. 21:16
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nekik nem oszt nem szoroz hogy mesz vagy sem, talan neked csak hogy valahol levàlsz a szüleidröl es nemigen lesznek mar szülö-gyerek partyk
2019. júl. 25. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!