Miért nem bírok továbblépni azon hogy nem megyek nyaralni?
Idén is a Horvát tengerhez mennénk nyaralni a családdal (7fő) 1 hétre.
Az elmúlt 4 évben mindig ott voltunk de én most idén nem akarok elmenni.El is mondtam a szüleimnek ők azt mondták ha nem akarok nyugodtan maradjak otthon mivel már nem vagyok gyerek (20 éves vagyok amúgy)
De engem még is nagyon furdal a lelkiismeret és rosszul érzem magamat amiért 20 év után először nem megyek el velük,és úgy érzem csalódottak lesznek ha én nem leszek ott hiába mondják hogy semmi baj ha nem megyek.
Hogy léphetnék túl ezen? Már kezdek beleőrülni.
Én a Retyezátra vonakodtam elmenni 13 évesen és hú de remek élmény volt...! Gyönyörű hely.
De ha már többször voltál velük ott, és unod, nem kötelező elmenni...
Nekik is kényelmetlen lenne, ha ott unatkoznál/rosszul éreznéd magad.
Nem lehet, hogy Te inkább azt nem bírod megemészteni, hogy ennyire nem hiányzol nekik sem oda, és simán itthon hagynának (akárcsak jó szándékból, hogy ne unjad magad a sok öreggel)?
Egyébként meg tök jó tippet adott az egyik válaszoló: fogod magad és mész egyedül! Nagy vagy már, fogod az okostelódat, bekapcsolod rajta a gps-t, google maps, meg útikönyv, és bankkártyád, némi kp, aztán mész és szórakoztatod magad!
Olyan 17-18 éves korom óta én sem járok a szüleimmel nyaralni, nem éreztem magam rosszul ez miatt, mert így legalább kettesben vannak.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!