Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem bírok továbblépni...

Miért nem bírok továbblépni azon hogy nem megyek nyaralni?

Figyelt kérdés

Idén is a Horvát tengerhez mennénk nyaralni a családdal (7fő) 1 hétre.

Az elmúlt 4 évben mindig ott voltunk de én most idén nem akarok elmenni.El is mondtam a szüleimnek ők azt mondták ha nem akarok nyugodtan maradjak otthon mivel már nem vagyok gyerek (20 éves vagyok amúgy)

De engem még is nagyon furdal a lelkiismeret és rosszul érzem magamat amiért 20 év után először nem megyek el velük,és úgy érzem csalódottak lesznek ha én nem leszek ott hiába mondják hogy semmi baj ha nem megyek.

Hogy léphetnék túl ezen? Már kezdek beleőrülni.

2019. júl. 25. 19:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
84%
Ha ennyi rokon van, nem fér be pluszba korodbeli unokatestvér vagy egy legjobb barát akit elhívhatsz? Ennyi idősen szerintem beleférne, kettem ellenétek, amíg a rokonság bandázik.
2019. júl. 25. 22:34
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Én a Retyezátra vonakodtam elmenni 13 évesen és hú de remek élmény volt...! Gyönyörű hely.

De ha már többször voltál velük ott, és unod, nem kötelező elmenni...

Nekik is kényelmetlen lenne, ha ott unatkoznál/rosszul éreznéd magad.

2019. júl. 25. 22:51
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
nekem is szokott totál lekiismeretfurdalásom lenni, mert két éve (20 vagyok) nem a családdal szilveszterezek, de szerintem beszéld meg valami megértő családtagoddal, nekem anyu mindig elmondja, hogy fiatal felnőttként nem kell magam rosszul érezni, mert a barátaimmal akarok bulizni ilyenkor ahelyett hogy a családommal lennék
2019. júl. 25. 23:47
 14/17 anonim ***** válasza:
83%
Én a helyedben még itthon összeírnám netről a látnivalókat, kirándulós helyeket, és amíg ők a parton fekszenek, addig mennék, akár egyedül is. Elég nagy vagy hozzá.
2019. júl. 26. 10:45
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is jártam már így, hogy valami megszokott dologból hirtelen ki akartam maradni (minden évben karácsonyi ebéd bővebb családi körben). Előszőr iszonyatos bűntudatom volt, de aztán hamar túl lettem rajta és nem haragudott meg rám senki.
2019. júl. 26. 15:34
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem lehet, hogy Te inkább azt nem bírod megemészteni, hogy ennyire nem hiányzol nekik sem oda, és simán itthon hagynának (akárcsak jó szándékból, hogy ne unjad magad a sok öreggel)?

Egyébként meg tök jó tippet adott az egyik válaszoló: fogod magad és mész egyedül! Nagy vagy már, fogod az okostelódat, bekapcsolod rajta a gps-t, google maps, meg útikönyv, és bankkártyád, némi kp, aztán mész és szórakoztatod magad!

2019. júl. 27. 07:45
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Olyan 17-18 éves korom óta én sem járok a szüleimmel nyaralni, nem éreztem magam rosszul ez miatt, mert így legalább kettesben vannak.

25/F

2019. júl. 27. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!