A lányom miért nem tud normalis lenni? Hogy értessem meg vele, hogy ez nem jó?
Betöltötte a 18-at Halloweenkor. Elötte,is voltak bajok,de mostmár egyáltalán nem tudok beszélni vele. Mindig nagy horror mániás volt. Fura sminkekbe kezdett el járkállni pl: ilyen csíkokat húzott a szemei alá. Mint valami boszorkány.Kitalálta ,hogy ő Horror Cirkuszba akar dolgozni, ami eddig nem érdekelt,mert nem hittem volna,hogy összehozza. Nemrég közölte,hogy hívták fellépni,mert összebarátkozott a bandával. Fellépet velük párszor,mostmeg meg akarják tanítani a tűzzsonglőrködésre,és végleg velük akar menni,és nem érti meg,hogy ez nem élet.
A szobáját is elkezdte tiszta horror jellegűre formálni. Tele van maszkokkal, babafejekkel,kezek lógnak a falról, meg egyéb hülyeségek. Megkérdeztem mi ez, és mondta,hogy hát így olyan érzése van,mintha a cirkuszban lenne,mert ő ott nagyon szeret lenni és hiányzik neki a hely.
Viszont én kezdek aggódni miatta ,hogy sose fogja kinőni ezt a horror mániát és sose lesz normalis. Tanácsokat kérnék ti kit csinálnátok?
Nem vagyok béna, mert megtaláltam. Nincs is előadásuk. Nem véletlenül kérdeztem rá.
Melyik a lányod a képeken?
Bár én nem szeretem a horrort, de ha az ilyen maszkos sminkes embereket egy kalap alá vesszük, akkor szeretném megemlíteni a Slipknot-ot, amin keresztül szeretnék érvelni.
A banda szinte minden tagja valamilyen problémával küszködött a megalapulásuk előtt. Corey (az énekes) pl dühkitörésekkel szenvedett ami az otthoni családjára is problémát jelentett. Aztán ahogy megalapult a banda az segített neki elfogadni magát és küzdeni ellene. Plussz lett egy új családja.
A lányod esete szerencsére nem ennyire vészes. Ő nem egy probléma miatt menekül a művészi pálya számodra szélsőséges vizeire. Ezt becsüld meg mindenképp.
Az én baráti körömben sok olyan ember van aki akár szélsőségesen is pentagrammát vagy fordított keresztet hord. Jómagam sokáig full feketében jártam láncokkal az oldalomon (16). Most meg megváltoztam kissé és színesben járok mindenféle kiegészítő nélkül (23). Sokan a munkahelyemen nem is gondolnák, hogy fiatalabb koromban megtanultam pl hörögni is. És sosem drogoztam mert a szüleim így neveltek. Szóval ha Te is így nevelted akkor nincs mitől tartanod.
A sosem lesz rendes családja meg ott cáfolódik meg, hogy pl az egyik barátomnak, aki akar családot is és dolgozik rendesen a hobbijában..., pont ilyen hölgyek jönnek be. Szóval ettől se kell tartanod. Meg fogja találni a párját.
A veszélyhez nem tudok érdemben szólni. Mint szülő biztosan borzongsz attól hogy baja esik. De ahogy már írták a világ veszélyes. Mondhatni már csak akkor biztos hogy nem eshet baja az embernek, ha már halott. De nem tarthatod örökké burokban. Engedd neki hogy szárnyalhasson. Mert ugye, mikor ha nem most? Az egyetlen amit tehetsz, hogy áldod azokat a napokat amikor tudod, hogy még egy sikeres előadást élt túl. Támogasd benne, hogy tudhasd mindig hogy hol jár a világban, mert ha csak elmarni próbálod elveszted és max az újságban hallassz róla.
Könnyű lesz? Nem. De egy gyermek apjának lenni kihívás, mint az élet maga, és a jutalmad a lányod mosolya miközben egy családi ebédnél elmeséli milyen izgalmas szép helyeken járt. Ne vedd el ezt tőle, mert akkor a saját jutalmad veszed el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!