Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányom miért nem tud normali...

A lányom miért nem tud normalis lenni? Hogy értessem meg vele, hogy ez nem jó?

Figyelt kérdés

Betöltötte a 18-at Halloweenkor. Elötte,is voltak bajok,de mostmár egyáltalán nem tudok beszélni vele. Mindig nagy horror mániás volt. Fura sminkekbe kezdett el járkállni pl: ilyen csíkokat húzott a szemei alá. Mint valami boszorkány.Kitalálta ,hogy ő Horror Cirkuszba akar dolgozni, ami eddig nem érdekelt,mert nem hittem volna,hogy összehozza. Nemrég közölte,hogy hívták fellépni,mert összebarátkozott a bandával. Fellépet velük párszor,mostmeg meg akarják tanítani a tűzzsonglőrködésre,és végleg velük akar menni,és nem érti meg,hogy ez nem élet.

A szobáját is elkezdte tiszta horror jellegűre formálni. Tele van maszkokkal, babafejekkel,kezek lógnak a falról, meg egyéb hülyeségek. Megkérdeztem mi ez, és mondta,hogy hát így olyan érzése van,mintha a cirkuszban lenne,mert ő ott nagyon szeret lenni és hiányzik neki a hely.

Viszont én kezdek aggódni miatta ,hogy sose fogja kinőni ezt a horror mániát és sose lesz normalis. Tanácsokat kérnék ti kit csinálnátok?

2020. jan. 11. 16:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
96%
Te Kérdező? A "csak jót akaró" szülők egy része szerinted miért képtelen elfogadni azt, hogy a gyerekük nem úgy akar élni, mint ők? Az én anyám se volt képes soha tudomásul venni, hogy én egy MÁSIK ember vagyok, akinek más a jó és más a rossz mint neki.
2020. jan. 11. 22:46
 52/74 anonim ***** válasza:
95%

Meghalhalt produkció közben? És?

Hány és hány ember van aki vezetés közben hal meg vagy elütik az utcán? Akkor ne legyen semmilyen munkahelye, mert bármelyik pillanatban meghalhalt odafele menet. Az utcán is elég 1 pillanatig nem figyelni és máris elütnek.

2020. jan. 12. 08:42
 53/74 anonim ***** válasza:
95%
Drága kérdező, majd ne csodálkozz ha egyszer szó nélkül lelép.
2020. jan. 12. 08:50
 54/74 anonim ***** válasza:
4%
Kérdező, teljesen megértelek, nyilván nem normális amit csinál, ezt tudja mindenki. De 18 éves, ma még az bőven gyereknek számít, csak jogilag felnőtt. Azt tudod csinálni, hogy nem veszekszel vele, hagyod hadd csinálja. Előbb utóbb úgyis beleun, megégeti magát, nem akarja majd csinálni, rájön hogy gáz. Benő a feje lágya és normális lesz. Csak várd ki és legyél neki ott
2020. jan. 12. 09:49
 55/74 A kérdező kommentje:
Égette már meg magát az egyik próbáján,ott azt hittem leáll de fogta, és csinálta tovább. Megkérdeztem miér tjó ez neki, és kondta hogy szeret a színpadon lenni, szórakoztatja,tetszik neki ez a mutatvány,szereti a munkatársait,és tetszik neki hogy valami különlegeset csinál. Ezt eddig értem, de pont nem érdekli ha megsérűl. Egyik próbáról úgy jött haza ,hogy bevolt fáslizva a kezem megkérdeztem mi ez, és odavágta ,hogy " hát megégettem magam, de nem baj holnap többet próbállunk' Mintha ez olyan természetes lenne.
2020. jan. 12. 09:54
 56/74 anonim ***** válasza:
95%
"Égette már meg magát az egyik próbáján,ott azt hittem leáll de fogta, és csinálta tovább." - izé, ettől nem inkább büszkének kellene lenned rá? Nem abból a fából faragták, aki az első nehézségnél feladja és lefalcol, tudja, hogy a sikerért meg kell küzdeni... ez abszolút pozitív tulajdonság.
2020. jan. 12. 10:49
 57/74 anonim ***** válasza:
94%

Úrsiten. A zsokék is milliószor esnek le a lóról, ott is simán meg lehet halni. De mindig visszaülnek és folytatják tovább.

Ja, bocs, hülye példa volt. Te a lovaglást sem engednéd a lányodnak.

2020. jan. 12. 10:56
 58/74 anonim ***** válasza:
73%

Én első körben azon aggódnék, hogy miért nem fejezi be az iskolát. Attól, hogy betöltötte a 18-at, a sulinak nem lett vége - elvileg. Hacsak ott nem hagyta.

De annnyira véletlen, hogy pont Halloweenkor van a szülinapja, és pont az ezzel kapcsolatos dolgok érdeklik. Nahát!

Amúgy hol van ez a Horror Cirkusz? Csak úgy kíváncsiságból. Be tudnád linkelni a honlapjukat? Én nem találom, csak ilyen időszakos előadásokat találtam még tavalyról. Szívesen megnézném, hogy milyen egy ilyen.

2020. jan. 12. 11:31
 59/74 A kérdező kommentje:
Nem fejezte be az iskolát. Iskola mellet cirkuszozik és amúgy ha facen beírod ,hogy horror cirkusz interaktiw shoe akkor kidobja az oldalt ahol a lányom is fent van.
2020. jan. 12. 11:38
 60/74 A kérdező kommentje:
Most szünetük van és a lányom ez idő alatt tanúlja ezt a bizonyos produkciót. De mivel ez évben érettségizik, már nem is fog onnan hazajönni. Eddig csak sminkeket csinált nekik. Engem zavart,hogy ott van mert ez milyen munka..és még akkor ez a tűzes dolog is.
2020. jan. 12. 11:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!