A lányom miért nem tud normalis lenni? Hogy értessem meg vele, hogy ez nem jó?
Betöltötte a 18-at Halloweenkor. Elötte,is voltak bajok,de mostmár egyáltalán nem tudok beszélni vele. Mindig nagy horror mániás volt. Fura sminkekbe kezdett el járkállni pl: ilyen csíkokat húzott a szemei alá. Mint valami boszorkány.Kitalálta ,hogy ő Horror Cirkuszba akar dolgozni, ami eddig nem érdekelt,mert nem hittem volna,hogy összehozza. Nemrég közölte,hogy hívták fellépni,mert összebarátkozott a bandával. Fellépet velük párszor,mostmeg meg akarják tanítani a tűzzsonglőrködésre,és végleg velük akar menni,és nem érti meg,hogy ez nem élet.
A szobáját is elkezdte tiszta horror jellegűre formálni. Tele van maszkokkal, babafejekkel,kezek lógnak a falról, meg egyéb hülyeségek. Megkérdeztem mi ez, és mondta,hogy hát így olyan érzése van,mintha a cirkuszban lenne,mert ő ott nagyon szeret lenni és hiányzik neki a hely.
Viszont én kezdek aggódni miatta ,hogy sose fogja kinőni ezt a horror mániát és sose lesz normalis. Tanácsokat kérnék ti kit csinálnátok?
Azért mert horror cirkuszban (wtf?) szeretne dolgozni pszihomókust kell hívni?
És akik ott dolgoznak alapból?
Nem akarom,hogy cirkuszba menjen. Miért nem rud rendes állást vállani pl egy grafikus melót. Kilépett mert unta,de igy hogy lesz élete?? Folyton vándorolni fog. Arról nem is beszélve hogy pont a tűzzel kell majd szórakáznia. Mert ő nem fél. Már 2 éve mást se hallok,minthogy ő a cirkuszba akar menni. És most itt az idő és tényleg elmegy.
A szobába lévő babákat meg elvileg azért akasztotta fel,mert azis arra emlékezteti,hogy ottvan. De nem értem miért akar annyira ottlenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!