A lányom miért nem tud normalis lenni? Hogy értessem meg vele, hogy ez nem jó?
Betöltötte a 18-at Halloweenkor. Elötte,is voltak bajok,de mostmár egyáltalán nem tudok beszélni vele. Mindig nagy horror mániás volt. Fura sminkekbe kezdett el járkállni pl: ilyen csíkokat húzott a szemei alá. Mint valami boszorkány.Kitalálta ,hogy ő Horror Cirkuszba akar dolgozni, ami eddig nem érdekelt,mert nem hittem volna,hogy összehozza. Nemrég közölte,hogy hívták fellépni,mert összebarátkozott a bandával. Fellépet velük párszor,mostmeg meg akarják tanítani a tűzzsonglőrködésre,és végleg velük akar menni,és nem érti meg,hogy ez nem élet.
A szobáját is elkezdte tiszta horror jellegűre formálni. Tele van maszkokkal, babafejekkel,kezek lógnak a falról, meg egyéb hülyeségek. Megkérdeztem mi ez, és mondta,hogy hát így olyan érzése van,mintha a cirkuszban lenne,mert ő ott nagyon szeret lenni és hiányzik neki a hely.
Viszont én kezdek aggódni miatta ,hogy sose fogja kinőni ezt a horror mániát és sose lesz normalis. Tanácsokat kérnék ti kit csinálnátok?
Akkor lesz sikeres valaki,ha szívvel lélekkel végzi a munkáját. A lányod pedig a legszerencsésebbek közé tartozik,ha a munkája a hobbija is,őszintén irigylésre méltó .
Amúgy azt kell felfogni,hogy a gyerek nem a tulajdonod,te mint háttérország segíthetsz neki,adhatsz tanácsot,de nem élheted az életét azért mert neked más tetszene. Igen,az egyik ember jól érzi magát grafikusként egy irodában,a másik meg nem. Mik vannak ..
Amúgy,ki mondja meg mi a normális ? Te? ne nevetessd ki magad szerintem . Inkább örülj,hogy a lányodnak vannak tervei és ambíciói. Egyébként a cirkuszban is ugyanolyan emberek dolgoznak mint Piri néni a hivatalban meg Mari néni a kisboltban ,nem egy külön faj :D
Azért felháborodni se kell. A gyerek a horroral nőtt fel, mert anyjával nagyon jó kapcsolatban állnak. Az anyja mindíg hagyta hogy horrort nézzen,biztos amiatt van ez.
Nekem sose volt a szívügyem ez a hely,de a lányomnak nagyon az lett. A családjának tekinti őket. A főnöke meg még lányaként kezeli. Nekik készített tortát amikor a főnöknek születésnaoja volt. Nekem mint apjának egy csokit nem vett. Az anyját ez nem érdekli ,csak azért roszul esik,hogy a cirkuszt kezeli családja ként lassan. Ezt se tudom hogy mondjam neki ha nem ül le beszélni.
“Nekik készített tortát amikor a főnöknek születésnaoja volt. Nekem mint apjának egy csokit nem vett.“
Hát, így elnézve a gondolkodásmódod és a stílusod, ez azért szerintem nem annyira meglepő. Gondolom a cirkusz megadja neki azt, amit otthon sosem kapott meg, az elfogadását és a feltétlen szeretet. Ők szeretik és elfogadják úgy ahogy van, nem akarják megváltoztatni és nem akarják neki megmondani hogyan is éljen.
Azt hiszem ezzel meg is válaszoltam az eredeti kérdést, előletek menekült a cirkuszi világba.
Na most akkor nem fejezte be az iskolát vagy iskola mellett csinálja. Interaktív shoe? Vagyis cipő? Azzal mi a baj? :-D :-D :-D
Annyira rossz kamu az, hogy csuda. Linked nincs, a fb-ra hivatkozol, de ott nincs semmilyen előadásuk meghirdetve. Olvastál róla valahol és megihletett, mi? Nagyon gáz vagy!
Elég béna vagy ha nem tudtad megtalálni, és ezért engem támadsz.
Miért lennék troll? Aggodok a lányomért..de tudjátok mit.itt az oldal. Ha ezek után se értitek,min aggódok akkor nem tudok veletek mit kezdeni. Ez nem egy normallis dolog. Nem akarom hogy itt dolgozzan, és én szerintem jogos. Nem eltiltom tőle. Csak nem örülök neki és le akartam beszélni de nem hagyja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!