A lányom miért nem tud normalis lenni? Hogy értessem meg vele, hogy ez nem jó?
Betöltötte a 18-at Halloweenkor. Elötte,is voltak bajok,de mostmár egyáltalán nem tudok beszélni vele. Mindig nagy horror mániás volt. Fura sminkekbe kezdett el járkállni pl: ilyen csíkokat húzott a szemei alá. Mint valami boszorkány.Kitalálta ,hogy ő Horror Cirkuszba akar dolgozni, ami eddig nem érdekelt,mert nem hittem volna,hogy összehozza. Nemrég közölte,hogy hívták fellépni,mert összebarátkozott a bandával. Fellépet velük párszor,mostmeg meg akarják tanítani a tűzzsonglőrködésre,és végleg velük akar menni,és nem érti meg,hogy ez nem élet.
A szobáját is elkezdte tiszta horror jellegűre formálni. Tele van maszkokkal, babafejekkel,kezek lógnak a falról, meg egyéb hülyeségek. Megkérdeztem mi ez, és mondta,hogy hát így olyan érzése van,mintha a cirkuszban lenne,mert ő ott nagyon szeret lenni és hiányzik neki a hely.
Viszont én kezdek aggódni miatta ,hogy sose fogja kinőni ezt a horror mániát és sose lesz normalis. Tanácsokat kérnék ti kit csinálnátok?
18 éves. Mutass 1 olyan 18 évest aki azon gondolkodik lesz e családja akar e gyereket vagy sem.. Ja nincs, mert ő a jelennek él. Igaza van.
Én is fura tini voltam. És? Sose nővi ki?! És? A te életed? Nem. Ne akard az átlagos szürke normák közé szorítani. Hagyd hogy azt csinálja amit szeret. Teljesen megértem ha nem akar befásult munkazombi lenni irodában.
Hagyd. Majd benől a feje lágya.
2 lányom van. Engem a legkevésbé sem riasztana meg ha az egyik ugyan ezt közölné.
hagyd békén a lányod. felnőtt had csinálja azt amit akar... gondolom te soha az életben nem csináltál semmi ilyesmit, nem voltál 19 éves se semmi.
ha ez érdekli nem tudsz mit csinálni. én pl a sorozat gyilkosokkal foglalkozók, horrorral stb, nekem is vannak érdekes cuccaim.pl most fogok beszerezni egy chucky babát :D
szerencsére az én anyám normális, leszarja hogy mi tetszik nekem/milyen cuccaim vannak, mert na, nekem az tetszik stb pl most szerzek be egy Chucky babát :D
és örülne hogy olyan helyen akarok dolgozni ahol jól érzem magam, nem utálom, és nem unom el magam :)
Én az apja vagyok.
Chucky babája a lányomnak is van. Csak egyszeruen nem tudom elfogadni. Miért pont az én lányom lett..ilyen
lényegtelen
milyen? ennyire nem tudod elfogadni hogy a lányod ez iránt érdeklődik? ezt szereti fogadd el hogy egy kicsit nem normális
ja és ettől függetlenül lehet családja, ahogy érdekes módon anyámnak is lett
De senki nem fogja elfogadni,mert azt fogják hinni, hogy valami psichopata degenerált és max ilyen hasonló kariberűekkel fog lógni.
Szeretem, de nem igazán bírom elnézni ezt. Megmondtam neki ,hogy ebbe azért had szóljak bele és ,visszaszólt ,hogy ez a ő döntése. De aggodok érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!