Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányom miért nem tud normali...

A lányom miért nem tud normalis lenni? Hogy értessem meg vele, hogy ez nem jó?

Figyelt kérdés

Betöltötte a 18-at Halloweenkor. Elötte,is voltak bajok,de mostmár egyáltalán nem tudok beszélni vele. Mindig nagy horror mániás volt. Fura sminkekbe kezdett el járkállni pl: ilyen csíkokat húzott a szemei alá. Mint valami boszorkány.Kitalálta ,hogy ő Horror Cirkuszba akar dolgozni, ami eddig nem érdekelt,mert nem hittem volna,hogy összehozza. Nemrég közölte,hogy hívták fellépni,mert összebarátkozott a bandával. Fellépet velük párszor,mostmeg meg akarják tanítani a tűzzsonglőrködésre,és végleg velük akar menni,és nem érti meg,hogy ez nem élet.

A szobáját is elkezdte tiszta horror jellegűre formálni. Tele van maszkokkal, babafejekkel,kezek lógnak a falról, meg egyéb hülyeségek. Megkérdeztem mi ez, és mondta,hogy hát így olyan érzése van,mintha a cirkuszban lenne,mert ő ott nagyon szeret lenni és hiányzik neki a hely.

Viszont én kezdek aggódni miatta ,hogy sose fogja kinőni ezt a horror mániát és sose lesz normalis. Tanácsokat kérnék ti kit csinálnátok?

2020. jan. 11. 16:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező (#10) "Mert ez nem élet. Pont egy cirkusz. Ráadásul ilyen retardált.Meg szűlő vagyok, féltem a gyerekem" - első sorban azoktól kellene félteni, akik meg akarják akadályozni, hogy a saját életét élhesse, és mindenféle külső normákat akarnak ráerőszakolni.
2020. jan. 11. 17:17
 12/74 anonim ***** válasza:
93%
Kamasz. Próbálgassa a szárnyait. Mégsem egy burokban él, és ő is tudja. Majd megtanulja határait, kinől abból, amiből ki AKAR. És nem abból amit te tiltassz neki, mert mégazértis elven neki fog menni.
2020. jan. 11. 17:18
 13/74 A kérdező kommentje:
Azt nem rudom elhinni sogy senki nem aggódna a gyerekéért, ha furán viselkedne,és egy ilyen helyre menne ahol bármikor egyet hibázik a színpadon, és belehalhat.
2020. jan. 11. 17:19
 14/74 anonim ***** válasza:
74%
Tehát 2019 október 31-én lett 18 éves. Hol is dolgozott előtte????
2020. jan. 11. 17:29
 15/74 anonim ***** válasza:
93%

Furán viselkedik és furán sminkel... hmm, elmebeteg.

Ja, nem, csak kamasz.

2020. jan. 11. 17:32
 16/74 A kérdező kommentje:

Elötte egy grafikai cégnél.

Az iskola mellet dolgozott de az egy rendes munka volt ,erre fogta és kilépett,mert ő kitalálta ezt a cirkuszt.

2020. jan. 11. 17:33
 17/74 anonim ***** válasza:
93%
Engem nem zavarna,még sok sikert is kívánnék hozzá. Ha nem válik be neki,akkor meg tanul belőle,ilyen egyszerű.
2020. jan. 11. 17:41
 18/74 anonim ***** válasza:
98%

"Hogy értessem meg vele, hogy ez nem jó?"

A gond inkább itt van, ne akard már agyatlan zombivá nevelni. Hadd élje ki a saját vágyait világát ahelyett, hogy rákényszerítenéd a " normális " életmódot.

2020. jan. 11. 17:42
 19/74 A kérdező kommentje:

Azért ne az élete árán akarjon tanúlni. Ezt is mondtam neki erre ez volt a válasza: Én ezt szeretném, engem ez érdekel.

Utánna meg közölte hogy inkább meghal fiatalon, de úgy hogy olyat csinállt,ami érdekes ,és különleges,minthogy éljen 100 évig ,de kihagyott egy lehetőséget ,és semmi érdekes nem történt vele.

Én úgy látom nem is érdekli a család..egy nirmalis embernej az is öröm és élmény ha családja lesz ő neki meg ez nem kell.

2020. jan. 11. 17:45
 20/74 anonim ***** válasza:
96%

Rossz hírem van.

A lányod 18 éves, önálló felnőtt, szabad akarattal. Neki a saját vágyait és céljait kell beteljesítenie, nem pedig azt, ami szerinted normális vagy elvárt lenne.

Elhiszem, hogy ezt szülőként nehéz feldolgozni, de attól még így van. Ő egy önálló ember, saját vágyakkal és saját célokkal. Ha ezt nem tetszik, vegyél kutyát, azt majd úgy idomíthatod, ahogy szeretnéd.

2020. jan. 11. 17:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!