A lányom miért nem tud normalis lenni? Hogy értessem meg vele, hogy ez nem jó?
Betöltötte a 18-at Halloweenkor. Elötte,is voltak bajok,de mostmár egyáltalán nem tudok beszélni vele. Mindig nagy horror mániás volt. Fura sminkekbe kezdett el járkállni pl: ilyen csíkokat húzott a szemei alá. Mint valami boszorkány.Kitalálta ,hogy ő Horror Cirkuszba akar dolgozni, ami eddig nem érdekelt,mert nem hittem volna,hogy összehozza. Nemrég közölte,hogy hívták fellépni,mert összebarátkozott a bandával. Fellépet velük párszor,mostmeg meg akarják tanítani a tűzzsonglőrködésre,és végleg velük akar menni,és nem érti meg,hogy ez nem élet.
A szobáját is elkezdte tiszta horror jellegűre formálni. Tele van maszkokkal, babafejekkel,kezek lógnak a falról, meg egyéb hülyeségek. Megkérdeztem mi ez, és mondta,hogy hát így olyan érzése van,mintha a cirkuszban lenne,mert ő ott nagyon szeret lenni és hiányzik neki a hely.
Viszont én kezdek aggódni miatta ,hogy sose fogja kinőni ezt a horror mániát és sose lesz normalis. Tanácsokat kérnék ti kit csinálnátok?
ha az én lányom lenne én engedném.
amúgy mit tudsz csinálni egy felnőtt lánnyal ha ezzel akar foglalkozni? eltiltod? a felnőttet?
és egyébként te mit tartasz normálisnak? számomra ez is normális :) és nem biztos hogy félnek tőle, mert te igen
Túl sok a mi lesz HA.
Átlagos élet mellett is érheti baj. Átlagod barátok is rávehetik a drogra. Amúgy miből gondolod, hogy aki fura, ilyesmi érdekli az egyben drogos is? Csomó korombeli ismerőst (33 vagyok) tudnék mutatni neked akiről meg nem mondanád, hogy drogozik. 🙄 Sőt azt gondolnád igazi minta polgár.
Én elhiszem, megértem, hogy aggódsz. Mint szűlő jogod van hozzá. Tépheted a szád adhatsz tanácsot amit vagy megfogad vagy nem. Elmondhatod a véleményed amit vagy meghallgat vagy nem. Ellenben helyette támogasd.
Ne akarj átlagos szürke megfásult felnőtter belőle.
A 2 legfontosabb dolog, hogy boldog legyen és egészséges. Ha boldog meg van mindene mert van ami motiválja. Még csak 18,annyit de annyit változhat még és fog is. Most engedd el egy picit, tamogasd szeresd. Nem muszáj megértened. De ha folyamat támadod csak azt éred el,hogy elüldözöd, nem fog beavatni.
nem elengedni nem fogod tudni, hanem megtartani... egy betokosodott, undok, hlye vénember vagy, akinek csak az számít, hogy a kicsi rabszolgája azt robotoljon, amivel ő dicsekedni akar a haverjainak.... itt te vagy nem normális, ezt a birtoklási vágyat kezeltetni kéne...
remélem valóra válik az álma, eljut egy csomó izgalmas helyre, lesz egy csomó barátja, izgalmas dolgokat csinál, és amikor öregkorában visszatekint az életére, tele lesz emlékekkel és élményekkel.
nem tudom milyen szülő lehetsz, ha nem ezt kivánod a gyermekednek. rohadjon meg a gyűlölt munkahelyén, távol az álmaitól, a szenvedélyétől, és várja a nyugdíjt majd a halált?
Milyen érdekes, hogy a nyelvész szakos kérdésnél a lány a hülye, ha követni akarja az álmait, itt meg a szülő, amiért nem hagyja a gyerekének ugyanazt. Tök mindegy, hogy mivel, de neki lehessen esni a kérdezőnek és gátlástalanul osztani név nélkül, itt kiélni a frusztrációt, földbe dögölni.
Amúgy igen, majd ha megtapasztalja a saját bőrén, majd akkor lesz reális képe. Addig meg úgyse hajt fejet. Senki sem tenné.
Az nem nézőcsalogató. Ezt ponthogy nem említik,hogy ez veszélyes. Sok profi tűznyelő és tűzzsonglőr rontotta már el a produkciót, és bele is halt.
Elismerem én nem bízok annyira a lányomban,hogy meg tudja csinálni ezt a produkciót. Kerítenek neki tanárt, de akkor is akármit elhibázhat.
Azt nem reklámozzák,hogy az előadó meghalhat műsor közben. De sokszor fordúlt mar elő cirkuszi baleset. Erre lányom fogja ,és bevállal egy ilyet.
Vannak szélsőséges példák, amiknél az emberek túlélnek.
Megértem, hogy aggódsz, de felnőtt ember, nem tudsz mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!