Mi a keresztnevetek? Szeretitek? Miért? És hogy becéznek titeket?
Figyelt kérdés
Amúgy az enyém Csilla és eléggé szeretem, Csillagnak becéznek...L/142010. júl. 20. 19:17
51/115 anonim válasza:
Rebeka ( szerintem szép ^^ )
Rebi, Rebika az unokatesóm Rebus. :) De jobban örülnék, ha Bekának becéznének.
52/115 anonim válasza:
Mónika vagyok, de Móniként szeretem.
53/115 anonim válasza:
Andi vagyok :), és Siminek hívnak máig is (de fura leírni "nyilvánosan"), a kistesóim sokáig nem is tudták, hogy ez nem az anyakönyvezett nevem :D
54/115 anonim válasza:
Jé, 2. oldalon válaszoltam még, nekünk egy napon van a névnapunk :)) (Nonó)
55/115 anonim válasza:
Ágnes vagyok, Áginak, Giginek, Gigónak, Gicusnak, Neskének becéznek. Szeretem a nevemet, bár gyerekként utáltam. Mára imádom, szerintem tök jó név :] A jelentése is nagyon tetszik, Szent Ágnes meg huhú :DDD
56/115 anonim válasza:
Diána vagyok, nem szeretem, de a beceneveim igen: Dia, Dius.
57/115 anonim válasza:
Szia!
Szabinának hívnak. Becézni Szabinak, Szabinkának, Szaszinak szoktak.
58/115 anonim válasza:
Szia!
Melitta vagyok.Beceneveim Meli,Leti.Annyiba szeretem a nevem,hogy nem tömegnév,de egyébként nem,mert ismeretlenek poénkodni szoktak azzal,hogy "Melitta elitta az eszét" stb.. ._.
15/L
59/115 anonim válasza:
Luca, és nem tudnak és nem szoktak becézni sajna :(((
60/115 anonim válasza:
Dejó, az én nevemet még nem láttam.:D
Amúgy Dzsenifer és elég sok becenevem van, az összeset le se írom, csak a leggyakoribbakat. Dzseni, Dzsenci(ke), Jenci(ke).
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!