Luca vagyok és régen szerettem, de mára olyan tucatnév lett, így ha valahol valaki elkiáltja magát, hogy Luca, akkor 10 kislány fordul hátra. szerencsére a korosztályomban alig van. a becézést nem szeretem, néha a barátnőim Lúnak vagy Lucnak hívnak, az még elmegy.
amúgy egy Anett írta, hogy nincs becézése. nekem van egy Anett nevű barátnőm, őt Nettinek becézzük.
22/L
2010. júl. 20. 20:24
62/115 anonim válasza:
Gábor. Nekem tetszik, részben a jelentése miatt:) Gabesznek becéznek.
2010. júl. 20. 20:34
63/115 anonim válasza:
Engem Anikónak hívnak, és nem szeretem, mert az anyámat is így hívják. Meg nem is illik hozzám ez a név, én sokkal inkább Dorottya vagy Dorisz vagyok :S Leila lettem volna, ha apám nem találja ki :D
Becézni utoljára talán az oviban becéztek, Anikókának, és nagyon utáltam érte az óvónőt... manapság elkezdtek Ancsizni meg Ancsázni, de nem tudom elviselni, más becenevéről meg nem tudok ennek a névnek...
16L
2010. júl. 20. 20:42
64/115 A kérdező kommentje:
hogy hogy Dorottya vagy Dorisz? Az tetszik vagy az illik rád? :D amúgy szerintem az Anikó is szép és lehet pl. Nikónak becézni és az már egyénibb..am kösz a választ :)
2010. júl. 20. 20:47
65/115 anonim válasza:
Alexandra vagyok nagyon szeretem a nevemet ( tetszik a komolysága). Szaszának, szandinak,alexának,alinak stbb ezeket szeretem . Szandrát kifejezetten utálom.
2010. júl. 20. 20:51
66/115 anonim válasza:
Viktória, szeretem mert így szépen hangzik,v iszont Vikinek becéztek, meg nlhányan mostis amit ciszont utálok. xD
Ezért találtak nekem vmi hülyeség miatt Tücsi becenevet de azt imádom :P
2010. júl. 20. 20:56
67/115 Tubarózsa válasza:
hali az én nevem Melinda, régen nem kedveltem mára megszerettem:)am , Meli, Melike, Melus, Melcsi, Melcsike, a beceneveim. 20/L
2010. júl. 20. 20:58
68/115 anonim válasza:
Kata vagyok, szeretem az egyszerűsége miatt, becézni nem szoktak, bár gyűlölöm ha nem fogják fel, hogy a Kata!=Katalin || Kati...és nem, nincs még egy pepsim! :DD
2010. júl. 20. 21:05
69/115 anonim válasza:
Petra.. Rusi,Pertus,Pé.
2010. júl. 20. 21:06
70/115 anonim válasza:
Ja, és szeretem a nevem. Azért, mert nagyon illik hozzám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!