Mi a keresztnevetek? Szeretitek? Miért? És hogy becéznek titeket?
Figyelt kérdés
Amúgy az enyém Csilla és eléggé szeretem, Csillagnak becéznek...L/142010. júl. 20. 19:17
82/115 anonim válasza:
zsuzsanna, és zsuzsinak becéznek 21L
83/115 anonim válasza:
Anita vagyok, szeretem. Nem nagyon szoktak becézni, ha mégis akkor Aninak.
84/115 anonim válasza:
Az én nevem Lola (: Nem nagyon szeretem, csomóan rákérdeznek rögtön, hogy szereted az énekesnőt? Ez szerintük vicces...
Becézni Lulunak szoktak.
85/115 anonim válasza:
Erika a nevem, es szeretem. Egy szemely szolit Eranak amit viszont utalok, igy szerencses vagyok mert mindenki Erikanak hiv rajta kivul :))
87/115 anonim válasza:
Olivia vagyok, Olinak becéznek^^
15/L
88/115 anonim válasza:
Edina vagyok,nem szoktak becézni.Nem szeretem :S
89/115 anonim válasza:
Brigitta a nevem, Briginek, Bridge-nek, Bridget-nek, Kiccsajnak becéznek :D eleinte nem szerettem a nevemet, de rájöttem, hogy sokkal jobb, mintha valami régi nevet kaptam volna, így elfogadtam :D ja igen: 16/L, bár gondolom lehet sejteni, hogyha Brigi, akkor nem fiú xD
90/115 anonim válasza:
Anita vagyok.Acsi,Ancsa,Ani,Annus.Vannak nem a keresztnevemből eredeztethető becézéseim,de azokat megtartom most magamnak:)16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!