Mi a keresztnevetek? Szeretitek? Miért? És hogy becéznek titeket?
Figyelt kérdés
Amúgy az enyém Csilla és eléggé szeretem, Csillagnak becéznek...L/142010. júl. 20. 19:17
91/115 anonim válasza:
Elina a nevem, mivel külföldön születtem. Legtöbben Ellunak becéznek, de van olyan, aki Elle-nek hív (mint Dr. Szöszit). Egyébként szeretem nagyon a nevemet, illik hozzám nagyon.
92/115 anonim válasza:
Én Zsófia vagyok, nagyon szeretem, Zsófinak szólítanak, és ez az egyetlen becenév, amit eltűrök magamon, mást semmit.
93/115 anonim válasza:
én Gabriella vagyok(utálom) de gabcsinak hivnak azt már szeretem:)
94/115 anonim válasza:
Szia!Èn is Zsófi vagyok.Sajnos itt kevesen tudják kiejteni így Szofinak,Szofiának hívnak.
95/115 anonim válasza:
Az én nevemet még nem láttam, pedig nem ritka és nem is különleges. :) Nikoletta vagyok. Nikinek, Nikónak, Nikolnak becéznek. Külföldön élek és itt Nikoleának mondják. Szeretem a nevem.
96/115 anonim válasza:
Na az én nevemet se láttam még:)
Tímeának hívnak (ezt nem nagyon szeretem) és Timinek becéznek. Ezt viszont szeretem mert szerintem illik hozzám :)
16/l
97/115 anonim válasza:
Tibor nagyon nem szeretem a nevem, becézése:
Tibcsike(utálom) Tibike(utálom) Tibcsusz(utálom) Tibi(utálom) Tibcike(utálom)
A Tibor talán a legtűrhetőbb számomra.
98/115 anonim válasza:
Olvastam már, hogy van Kata. :)
Én is az vagyok. :D De én kifejezetten utálom minden becézését, ami Kati kifejezésű. :D A Katus és esetleg a Katácska ahogy hívni szokak. :)
seretem, mert egyszerű, és illik rám. :) és a vezeték nevemhez is passzol. :)
és a van egy ppsid...:D nálam sem nyerő. :P
99/115 anonim válasza:
Józsi fasza gyerek vagyok xd
becenév:-KokA-
100/115 anonim válasza:
Lea vagyok, és nem becéznek sehogy. De nem is baj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!