Mi a keresztnevetek? Szeretitek? Miért? És hogy becéznek titeket?
Figyelt kérdés
Amúgy az enyém Csilla és eléggé szeretem, Csillagnak becéznek...L/142010. júl. 20. 19:17
21/115 anonim válasza:
Boglárka, és Boginak hívnak általában....Nem szeretem, és kifejezetten utálom, amikor hivatalos közegben, vagy interjún a teljes nevemet mondják....szokták néha viccből Bogárnak hívni, meg a családtagjaimnak Bogicának....amit szintén utálok, de ők megszokták, és tőlük már nem fura, de ha mástól hallom, akkor igen. ...23/L
22/115 anonim válasza:
Kittina vagyok.Mindenki csak Kittinek vagy Tinának hív.Nem szeretem.
13/L
23/115 anonim válasza:
Eszter a nevem, de ebből nem tudom, hogy jött az Ashley, mert így szoktak becézni. :) Egyébként semmi bajom a nevemmel.
24/115 anonim válasza:
Tamás vagyok.Tominak szoktak becézni barátnőm néha tomasznak.xD Szeretem a nevem.
15/F
25/115 anonim válasza:
Emma vagyok.szeretem a nevem.becenevem nincs,néha amx az Emm.
26/115 anonim válasza:
Zsanett,(utálom) am Zsani, Netti Nina a becézés ezeket már szeretem:)
27/115 anonim válasza:
Engem Alexandrának hívnak,nagyon szeretem a nevem!
Iskolában a tanárok és hivatalos helyeken Alexandrának hívnak,család,barátok és közelebbi emberek Szandrának=) A kisebb gyerekek Szaninak szólítanak,bár mostanában egyre többen hívnak így is...
28/115 A kérdező kommentje:
hú mennyien írtak!! :D
2010. júl. 20. 19:31
29/115 anonim válasza:
Alexandra vagyok,de nem szeretem,szerintem túl komoly hozzám képest,nem illik hozzám:S Szandrának szoktak becézni,ez már jobb egy kicsit,de ez se tetszik annyira.
16/L
30/115 anonim válasza:
Edina, becenév: Edi, Edus, Dini .... mi jöhet még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!