Mi a keresztnevetek? Szeretitek? Miért? És hogy becéznek titeket?
Figyelt kérdés
Amúgy az enyém Csilla és eléggé szeretem, Csillagnak becéznek...L/142010. júl. 20. 19:17
11/115 anonim válasza:
Zsófia a nevem. Zsófinak és Zsónak becéznek. Mindet szeretem:)
12/115 anonim válasza:
Nóra vagyok, szeretem a nevem. Nórinak szoktak.
24 L
13/115 anonim válasza:
Isabella,Amerikában születtem,jelenleg itt élek Magyarországon 12éve.Izának becéznek és szeretem a nevemet.Több nincs becenévből.
14/115 anonim válasza:
Andrea, Andinak becéznek (már ami a nevemből származik, mert a családom egész máshogy hív), és nagyon szeretem.
15/115 anonim válasza:
Barbara, barbee, börbi, bajbii, oviban barbikának hívtak.:D L/18
16/115 anonim válasza:
Istenem ennyi nő és én egyedül! :DDD
Ádám / Ádi
17/115 anonim válasza:
Tilla a nevem.
Tillának szoktak becézni, meg az egyik idióta barátnőm Tijjusnak..=) (meg néha ugy is becéznek, hogy hülyegyerek..xD)
Szeretem a nevem...:D
13/L
18/115 anonim válasza:
Ágota vagyok,nincs becenevem,szeretem a nevem,mert nem minden 2. embert hívnak így.:D
19/115 anonim válasza:
Noémi, nem szeretem, Nonó, szeretem (,mert a környezetemben senkit nem hívnak így, és elég egyszerű is)
20/115 anonim válasza:
Lilla vagyok, és így is szólítanak. nincs bajom vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!