Veszekedes eseten mindig a felesegnek kell megtenni az elso lepest a bekules fele?

"a "hormonok miatt vagyok hisztis" a te általad bemásolt cikk erről egy szót sem ír"
Attól még létező jelenség.

Akkor felfrissítem az emlékezeted. Ezt írtad:
"Egyébként, én elég komoly szinten tanultam anatómiát, de úgy tűnik hiányoztam azon az órán, ahol a terhesség alatt változott hormonokról volt szó, kérlek írd le, pontosan mi is történik a terhesség alatt, amiért ingerült a nő."
Úgyhogy a kérdésedre a válasz:
Az ösztrogén termelés kapcsolatban áll a szerotonin termelésses, aminek terhesség során megfigyelhető változásai hangulatingadozásokhoz, szorongáshoz vagy ingerlékenységhez vezethetnek. A progeszteron ezzel szemben fáradttá tesz terhesség során, ráadásul emiatt van az is, hogy a terhes nők gyakrabban sírnak. A hormonok mellett természetesen sok testi változás vagy a jövő miatti izgalom, idegesség is hatással lehet a hangulatra.
Olvasgasd:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!