Mit tegyek? Többi lent. 19/F
A szüleim folyton folyvást veszekednek, nagyon eltud durvulni a helyzet kettőjük között.
Nem bírok odahaza élni egyszerűen. Nem tudom mit csináljak. A legjobb lenne, ha elköltöznék, de máshova nem igazán tudok menni. Mit tegyek?! Az én szavam nem ér semmit, hiába vágok közbe, hogy hadják abba, de nem. Lekopogom, de ha elválnának, akkor sem tudnék úgy élni.
költözz és dolgozz.valószínűleg szállást is fogsz kapni:
Köszönöm a segítő szavakat. Igen, nézegetek munkákat, diákmunkákat, hogy legyen pénzem. És így van, tanuló vagyok, most érettségiztem le, szóbeli vizsgák előtt állok. Szakmám még nincs, ezért szeptembertől 1 éves OKJ szakmán leszek. Valós munkát ezután tudnék vállalni.
Eszembe jutott, hogy a szomszéd faluban van édesapámnak egy elhagyatott tanyája, házzal és földdel. Villany van, egy szobás, van benne ágy, konyha, gáztűzhely, spájz. Gáz nincs be kötve, sőt víz sincs, azonban van a ház mellett egy kút, aminek iható a vize. Gondoltam oda átcuccolnék, mégha nem is hosszútávra, hisz tanulok, legalább pár hétre, hónapra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!