Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Én veszem nagyon a lelkemre?...

Én veszem nagyon a lelkemre? Vagy tényleg "elárult"?

Figyelt kérdés
Múlt csütörtökön halt meg a nagymamám,akit nagyon szerettem.Haza kellett utaznom,és a drága férjem,"megígértem nekik" felkiáltással a haverját és annak a családját fuvarozta el 1200 km-re,ahelyett,hogy velem,a 6 hónapos kisfiunkkal és a családommal lett volna.Kellett volna a segítsége,meg hogy lelkileg támogasson.A temetésre épp hogy beesett,és utána el is húzott szélsebesen.Persze mindenki azt kérdezgette:"és a férjed hol van":(((. Utána meg a hazaúton(300 km)jött velünk vissza a "haver",beült a kocsiba,nekem nem is köszönt,annyit nem mondott,hogy részvétem,te marha,röhögcséltek egész úton és elvárták volna tőlem is ugyanezt.Még megjegyzéseket is tett,hogy "felébresztett az a kurv@ telefon"mert reggel felhívtam a férjemet,hogy egyben van-e,nem tudván,hogy őfelsége alszik.Tényleg nem nagy ügy?Szerintem elárult,mivel a házasság "jóban-rosszban","egészségben-betegségben",ő meg ott hagyott egyedül a bajban.
2010. júl. 19. 10:43
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
93%

11:37-es (második 11:37)

Kíváncsi lennék, te mit éreznél, amikor összegyűl a család, mindenkinek ott van a párja, aki segít túlleni a gyászon, akinek támasza van, csak te állsz ott egyedül és még a cslád is megjegyzi, hogy hol van a férjed. Neked meg be kell számolnod, hogy inkább a haverokkal van, minthogy legalább azt a terhet levette volna a válladról, hogy a picire vigyázzon valaki.

2010. júl. 19. 11:52
 22/28 anonim ***** válasza:
97%
Ja, meg a kérdező azon kívül, hogy épp elveszítette a nagyiját, fölhívta a férjét aki akárhány km-re távol volt, hogy egyben van-e még. Szóval le lehet vonni a követekezményeket....
2010. júl. 19. 11:54
 23/28 anonim ***** válasza:
70%

Szia.

Először is részvétem. Ha a férjed valóban már jó előre megígérte a fuvart, akkor nem volt mit tenni, az ígéretet be kell tartani.

Viszont teljesen jogos a kiakadásod, ugyanis, ha a fuvart nem is tudta elhalasztani, és mindenképpen a havernak is veletek kellett jönnie hazaúton, akkor legalább csendre és részvétre inti, és szól neki, hogy a feleségem elég szar passzban van, ezért lehetőleg próbáljátok meg ezt tiszteletben tartani, és nem röhécselni. Joggal vagy megsértődve.

2010. júl. 19. 12:18
 24/28 anonim ***** válasza:
93%

akárki akármit mond a férfiak néha hülyén kezelik az érzelmi szituációkat.....apám pl amikor az öcsém született lelépett megetetni a csirkéket a kórházból, anyut nagyon megbántotta, teszem hozzá jogosan.....

ezt hívják érzelmi intelligenciának! teszem hozzá h én a kérdésre válaszolok, feltételezem, h ez nem rendszeres eset, ha rendszeres akkor már más a helyzet.....

a haverról meg csak annyit, h van taxi, busz, vonat....egy felnőtt férfiről beszélünk, nem egy 2 évesről

2010. júl. 19. 13:36
 25/28 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem meg nincs igazad. Egyrészt előre megigérte másrészt lehet nem tud mit kezdeni ezzel. Én lány vagyok de még annyit sem tudnék mondani a másiknak hogy részvétem mert egyszerűen ilyen vagyok és különben sem lenne igaz mert nekem nem sokat jelent més rokona akkor sem ha azt a mást szeretem, mert őt szeretem nem a rokonát. Harmadszor pedig nem puffogni kell, egy féfirnek mindig meg kell mondani mit szeretnél és mit vársz tőle. Nem duzzogni és várni hogy gondolatot olvasson.

H

2010. júl. 19. 16:08
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Részvétem, szerintem mindenképp ülj le vele beszélni s elmondani mit is érzel. Ha magától nem vette észre talán rájön ha a szemébe mondod.

Off: Utolsó

Nem azért szokás a részvéted kinyílvánítani valakinek mert hű de ismerted és szeretted az elhunytat hanem mert azt a barátod szereted s ezel fejezed ki, hogy melette álsz s megérted az érzéseit, támogatod ha épp elgyengült a pillanatban. Ez nem olyan mint ahogy te előadtad, akkor már vadidegen embereket is piszkálhatsz a temetőben :S

A jóindulat s megértés a lényeg.

Én barátnőmnek is most hunyt el a papája s sose láttam de azt tudom, hogy mellete vagyok bármikor kellenék neki.

2010. júl. 19. 16:40
 27/28 anonim ***** válasza:
91%

07-19 16:08

Sajnálom, hogy ilyen vagy, mert ez arról árulkodik, hogy egy érzéketlen tuskó vagy.

Azok a válaszolók, akik leszólták: akár undorító ilyet mondani, akár nem, kívánom nektek, hogy haljon meg valakitek, és ne legyen mellettetek senki. Majd ha jöttök ide tanácsot kérni, mi is beletöröljük majd a pofátokat a sárba, hadd legyen még rosszabb. Jó lesz? :)

Amikor a párommal másfél éve voltam együtt, meghalt a nagypapája, és elég nagy volt a felhajtás, mert ismert személyről van szó. Nekem is lett volna ezer dolgom, még talán fontosak is, de azt éreztem a legfontosabbnak, hogy itt legyek mellette. Konkrétan leszartam, hogy kinek mit ígértem meg, oldja meg máshogy, nekem fontosabb dolgom volt.

2010. júl. 26. 11:19
 28/28 anonim ***** válasza:

Részvétem először is!

az lett volna a kötelessége, h melletted legyen, kit érdekel a hülye havernak tett ígéred. neked meg tett valami olyan ígéretet, h jóban-rosszban... ne a haver utazása legyen a fontosabb.

2010. júl. 26. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!