Én veszem nagyon a lelkemre? Vagy tényleg "elárult"?
11:37-es (második 11:37)
Kíváncsi lennék, te mit éreznél, amikor összegyűl a család, mindenkinek ott van a párja, aki segít túlleni a gyászon, akinek támasza van, csak te állsz ott egyedül és még a cslád is megjegyzi, hogy hol van a férjed. Neked meg be kell számolnod, hogy inkább a haverokkal van, minthogy legalább azt a terhet levette volna a válladról, hogy a picire vigyázzon valaki.
Szia.
Először is részvétem. Ha a férjed valóban már jó előre megígérte a fuvart, akkor nem volt mit tenni, az ígéretet be kell tartani.
Viszont teljesen jogos a kiakadásod, ugyanis, ha a fuvart nem is tudta elhalasztani, és mindenképpen a havernak is veletek kellett jönnie hazaúton, akkor legalább csendre és részvétre inti, és szól neki, hogy a feleségem elég szar passzban van, ezért lehetőleg próbáljátok meg ezt tiszteletben tartani, és nem röhécselni. Joggal vagy megsértődve.
akárki akármit mond a férfiak néha hülyén kezelik az érzelmi szituációkat.....apám pl amikor az öcsém született lelépett megetetni a csirkéket a kórházból, anyut nagyon megbántotta, teszem hozzá jogosan.....
ezt hívják érzelmi intelligenciának! teszem hozzá h én a kérdésre válaszolok, feltételezem, h ez nem rendszeres eset, ha rendszeres akkor már más a helyzet.....
a haverról meg csak annyit, h van taxi, busz, vonat....egy felnőtt férfiről beszélünk, nem egy 2 évesről
Szerintem meg nincs igazad. Egyrészt előre megigérte másrészt lehet nem tud mit kezdeni ezzel. Én lány vagyok de még annyit sem tudnék mondani a másiknak hogy részvétem mert egyszerűen ilyen vagyok és különben sem lenne igaz mert nekem nem sokat jelent més rokona akkor sem ha azt a mást szeretem, mert őt szeretem nem a rokonát. Harmadszor pedig nem puffogni kell, egy féfirnek mindig meg kell mondani mit szeretnél és mit vársz tőle. Nem duzzogni és várni hogy gondolatot olvasson.
H
Részvétem, szerintem mindenképp ülj le vele beszélni s elmondani mit is érzel. Ha magától nem vette észre talán rájön ha a szemébe mondod.
Off: Utolsó
Nem azért szokás a részvéted kinyílvánítani valakinek mert hű de ismerted és szeretted az elhunytat hanem mert azt a barátod szereted s ezel fejezed ki, hogy melette álsz s megérted az érzéseit, támogatod ha épp elgyengült a pillanatban. Ez nem olyan mint ahogy te előadtad, akkor már vadidegen embereket is piszkálhatsz a temetőben :S
A jóindulat s megértés a lényeg.
Én barátnőmnek is most hunyt el a papája s sose láttam de azt tudom, hogy mellete vagyok bármikor kellenék neki.
07-19 16:08
Sajnálom, hogy ilyen vagy, mert ez arról árulkodik, hogy egy érzéketlen tuskó vagy.
Azok a válaszolók, akik leszólták: akár undorító ilyet mondani, akár nem, kívánom nektek, hogy haljon meg valakitek, és ne legyen mellettetek senki. Majd ha jöttök ide tanácsot kérni, mi is beletöröljük majd a pofátokat a sárba, hadd legyen még rosszabb. Jó lesz? :)
Amikor a párommal másfél éve voltam együtt, meghalt a nagypapája, és elég nagy volt a felhajtás, mert ismert személyről van szó. Nekem is lett volna ezer dolgom, még talán fontosak is, de azt éreztem a legfontosabbnak, hogy itt legyek mellette. Konkrétan leszartam, hogy kinek mit ígértem meg, oldja meg máshogy, nekem fontosabb dolgom volt.
Részvétem először is!
az lett volna a kötelessége, h melletted legyen, kit érdekel a hülye havernak tett ígéred. neked meg tett valami olyan ígéretet, h jóban-rosszban... ne a haver utazása legyen a fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!