Hogy reagáljak arra, ha elárult a barátnőm, akivel évek óta a legjobb barátságban voltunk? Kitálalta a legféltettebb titkaim.
Egyikünk sem volt sosem angyal, régóta barátnők voltunk,együtt lógtunk a suliból, együtt oldottunk meg mindent, mindent tudtunk a másikról és segítettük mindenben. 1 hónapja kezdett megromlani a kapcsolatunk,én kicsit depressziós hangulatba kerültem az egyetem miatt,ő pedig rossz társaságba került,szégyellnivaló emberek közé. ( akik drogoztak,alvilági ügyeik voltak)
Próbáltam ezt közölni vele,de ő nem érezte ezt rossznak,de mikor már minden 2. ember megszólt ezért,kezdtünk eltávolodni,ő is hanyagolt engem, őket választotta ahelyett,hogy akkor segített volna.
Ma kapom a hívást unokanővéremtől,ott járt nála a kedves barátnőm és kitálalta az egész életemet. Mindent elmondott,minden titkomat,mikor,hol,kivel voltam. És még gondolkodott,anyát hívja-e...Milyen jogon?
Kitalált dolgokat,valamint nagyon sértő mondatokat mondott. Megígértette velem unokanővérem,hogy felhívom,tisztázom vele. Első körben sírni tudtam volna.Most letisztultak a dolgok. Én is tudok róla annyit,és olyat,amivel mélyre áshatnám,mára úgy érzem annyit se ér,hogy megtegyem. Felhívni se akarom,de szeretném elmondani neki higgadtan a véleményemet.
Ti mit tennétek? Ja igen,az ok,amiért kitálalt,hogy ő féltett, nehogy bajom essen,mégsem engem hívott,mi van velem. Óvodás árulkodás ez szerintem,és hatalmasat csalódtam. Ilyenkor hogyan tovább? 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!