A férjem az apját támogatta helyettem, elárult, nagyon dühös vagyok rá, hogyan tovább?
Semit. Ha megnyugodtal, magyarazud el neki, hogy ezzel most X munkaorad ment a kukaba. Es azt jobban is el tudtad volna tolteni.
Amugy ketlem, hogy direkt tette volna... En egy kicsit NAIV-nak gondolnam a parod, aki nem latta a lehetseges kovetkezmenyeket, de semmikeppen sem rosszindulatu ARULO-nak...
Ha ez viszont meg vagy 2-szer megtortenik, akkor mar mas a leanyzo fekvese.
37F
(Elnezest az elejen almacsutka volt a kezemben...)
"semmit" , "magyarazd"
37F
Egyetértek az elsővel, teljesen semlegesnek kellett volna maradnia, szégyellheti magát. Előttem teljesen elásná magát a párom, ha ilyen kiderülne, és még az is lehet, hogy a kapcsolatunk rovására menne.
Az alapvető bizalmad ingott meg benne, és ő ezt nem érti meg? Csak vigyorog? Hát ilyen pofátlanság után tuti, hogy elküldeném a fenébe... ha megértené, felfogná, hogy miért rossz az, amit tett, akkor más tészta. De így? Úgy viselkedik, mintha direkt keresztbe akart volna tenni neked... sürgősen mondd el neki nyugodtan, higgadtan, hogy ezentúl nem tudsz benne bízni, ezt nem vártad volna, stb. Ne veszekedve, hanem higgadtan, hogy érezze, hogy mennyire megalázónak kéne lennie számára ennek az egésznek. Az apjával is beszélj ugyanígy, hogy oké, hogy a fia ennyire hülye volt, neki viszont nem kellett volna ezt felhasználnia, ha tudta, hogy tőled az ötlet és ti is pályáztok. A munkahelyeden is gondok lehetnek belőle, ha kiderül, hogy gyakorlatilag miattad, a férjed miatt nem nyertétek el... hát én ezek után nagyon elgondolkodnék, akarok-e még valamit ettől az embertől és a családjától. Főleg, ha nincs gyerek...
Ahogy a szavaidból kiveszem, ő nem ért ehhez a területhez, és lehet, hogy nem volt tisztában azzal, hogy nem általánosságban kell így megírni egy pályázatot, hanem a ti ötleteitek egyediek, és jóhiszeműen segített az apjának.
Ettől függetlenül beláthatná a hibáját, de te meg nyugodtan magyarázd el neki a tette következményeit, és beszéljétek meg. Kommunikáció nélkül semmi sem fog történni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!