A férjem az apját támogatta helyettem, elárult, nagyon dühös vagyok rá, hogyan tovább?
Látod jol írja az egyik hozzászóló, hogy kiszivárogtattál üzleti titkot és ráadásul a konkurenciának. És ha belegondolsz akkor a kis pletykás szádnak köszönhető, hogy nem nyertétek meg. Főnököd ha ezt megtudja páros lábbal repülsz. Mert mivel pályázatos munka akkor itt nem kis pénzről van szó(főleg ha szarul ál a szénátok).
És most az utolsó komentetből látszik , hogy kicsit idegbajos asszonyka lehetsz.
Sajnálom a férjedet.
Te legalább olyan hibás vagy,mint a férjed!
Szerintem is az a bajod,hogy nem villoghatsz a sikeredel és nem dől hozzád a pénz!
Azt írod,hogy akkor nézted meg az apósod pályázatát,amikor MÉG nem adták le!- Akkor kellett volna elmondanod a kifogásaidat,nem utólag.
Ha tudtad,hogy az övék hasonló,akkor a ti pályázatotokon kellett volna az övétől eltérő megoldásokat alkalmazni!
De amiért feleslegesen dühöngsz: ahogy írod,az elutasítás szerint : A két pályázat hasonló és NEM TARTALMAZ EGYEDI ÖTLETEKET!
Ez pedig azt jelenti,hogy egyik pályázat sem felelt meg maradéktalanul a kiírásnak!
Ezért pedig nem a férjed és az apósod,hanem Te és a teamed a felelős.
Nem vagy pénzéhes. Ha ennyire megviselt minek alapitottál családot? Miért nem szentelted magad a karrierednek? A férjed is boldogabb lenne.
Nem hiszem el hogy ezért büntetni akarod... Az apának segített, érted? Nem a szomszédnak, nem a cimborájának, nem egy idegennek. Az apjának, aki nélkül nem lenne a te férjed.
Nem értem, hogy egy szakmai középvezető hogyan követhet el ilyen orbitális hibát, hogy kiszivárogtatja az üzleti terveket. Arról nem is beszélve, hogy a munkát nem visszük haza.
Aki hibázott, az te vagy, minden más csak ennek következménye, úgyhogy főj a saját levedben, de ne próbáld másra húzni a vizes lepedőt.
Te drága. De a feleségének semmi köze a konkurenciához. A férjednek pedig az apja a konkurenciád.
És már most dereng, hogy utálod a férjed. És nem emiatt.
ma 11:20 Ez már nagyon durva, fejezd be légyszi!
Én megértem a kérdezőt. Megbíztál a férjedben, és ő - szándékosan vagy nem - de tényleg elárult olyan titkokat, amiket nem szabadott volna. Te ismered a természetét, naívságból tette, vagy esetleg rosszindulatból?
Beszéljétek meg, remélem, meg fog téged érteni, és rendeződik a kapcsolatotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!