A férjem az apját támogatta helyettem, elárult, nagyon dühös vagyok rá, hogyan tovább?
Jó sokan leoltottak. Nem gondoltam volna.
Én is elmondtam/megmutattam volna a férjemnek, mert szerintem alap, hogy mindent megbeszélünk és nincsenek titkok. Az én férjem is tisztában van céges dolgokkal, de ha tovább adná bármit egy világ dőlne össze bennem!
Ha a képembe vigyorogna tuti képen vágnám. Milyen dolog ez?!
Aztán valószínű kicsit külön is költöznék.
Ezért tartunk itt... A munka fontosabb a családnál. Elvből nem beszélek otthon munkáról és párom vica versa...
MIlyen volt a meló? eltelt.
És el van intézve...
Szexmentesseg, kulon koltozes, nincs kaja, valas azonnal, stb...
Uszitsatok csak! Nincs meg eleg problema Naluk? Sok eszleny...
Kerdezo, mi ezt nem fogjuk tudni megmondani, hogy mi a helyes. Hiszen csupan a tortenet toredeket ismerjuk. Azt is eleg szubjektiven vazoltad.
Neked kell erezned, hogy direkt kijatszott az urad, vagy szimplan bolond volt. De vegul is tok mindegy, mert ez a hajo mar elment. Probalj tanulni belole! (Mindenkinek annyi infot, amennyi feltetlenul szukseges.)
Az eleteteket meg nem a kocsmaneppel kellene megszavaztatnod...
37F
ma 12:08
Miért, te melyik kocsmába jársz? Mert én egyikbe se.
Hihetetlen, hogy egyesek milyen hangnemet meg nem engednek maguknak. Ha valaki le pénzéhes p.csáz, akkor nem fogok nyugodtan visszaírni, hogy "Köszönöm az építő kritikát, igazad van". Majd, ha visszaírom, hogy barom, akkor én leszek az idegbajos. Köszönöm, ebből nem kérek.
Nem szoktak így beszélni velem, mert én is megadom az alapvető tiszteletet mindenkinek, még akkor is, ha nem szimpatikus. A cégvezető hiába a főnököm, baráti viszonyt ápolunk, tud mindenről, amit teszek. Arról is tudott, hogy a férjem ismeri a projektünket, mivel eddig még sosem volt ebből probléma. Lehet, hogy hibáztam, de az ember a férjétől nem várná el, hogy elárulja, majd a képébe röhögjön, miután lebukott. Válni nem fogok, de enyhén szólva csalódtam benne, nem értem, mi vezérelte odáig, hogy az apjának segítsen, és ellenem tevékenykedjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!