A férjem az apját támogatta helyettem, elárult, nagyon dühös vagyok rá, hogyan tovább?
Mis hasonló cégnél dolgozunk,konkurecnia.mi tisztáztuk szépen a félreértések végett-bár nekem evidens volt- hogy egymás melós dolgait nem keverjük össze,akkor sem ha azzal az egyik nyer vmennyit...mert ha kiderül,akkor a másik az állását is bukhatja.
Fejlesztőkként nehéz úgy megbeszélni,hogy abból ne hasznositson a másik,de megoldható
Amit az utolsó írt, az hülyeség, és tényleg dedós. Egy házasságban meg kell beszélni az ilyeneket.
Úgy szólt az eskü, hogy jóban-rosszban stb., nem? A hibáival együtt szerettél belé és mentél hozzá. Tessék megpróbálni felnőtt módjára kommunikációval megoldani.
Az, hogy magadban puffogsz, meg ilyeneket mondasz, hogy soha többé nem bízhatsz benne, az nem segít.
Vagy szerinted direkt csinálni? Direkt akart kitolni veled? Ha csak ennyire béna, akkor felesleges a világ végét látni egy ilyen dologban.
11:04-es vagyok.
Remélem azt is tudod (bár biztos tudod mivel vezető beosztásban vagy), hogy üzleti titkokat osztottál meg idegenekkel. Ami tudtommal elbocsájtással is jár. Remélem kidrül és ez lesz a sorsod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!