Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem az apját támogatta...

A férjem az apját támogatta helyettem, elárult, nagyon dühös vagyok rá, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Rövid sztori, hogy az apjának van egy cége, én pedig egy másik cégnél dolgozom, mint szakmai igazgató-helyettes. Volt egy pályázat idén januárban, amit elég sok cég megpályázott, köztük az apjáé is. Nekünk nagy szükségünk lett volna rá, mert anyagi válságba kerültünk, néhány embert el kellett küldenünk, de ezzel új kapcsolatokra tehettünk volna szert. Projektet kellett készíteni, amiről a férjemet is tájékoztattam, tudta nagyon jól, hogy mivel készülünk, egyedi ötleteink voltak. Az apja természetesen tudta, hogy mi is megpályáztuk, amint beadtuk, felhívott, hogy lenne-e kedvem megnézni az övékét, akkor még nem adták le, volt, ami neki homályos volt. Megnéztem, és szinte teljesen ugyanolyan volt! Azt hittem, ez egy vicc, rosszul látok. Rákérdeztem, hogy ezeket honnan szedte, mondta, hogy "Hát amiben nem voltam biztos, a fiam segített". Nagyon ideges lettem, mert rengeteg ötletet elloptak tőlünk, ezeket átfogalmazták, meg még fejlesztették, de a lényeg az lett, hogy nekünk csak kezdetleges ötletelképzeléseink voltak. A férjem erre azt mondta, hogy ő csak segített az apjának, nem tudta, hogy nem szabad. Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy azt mondjam neki, ez maradjon kettőnk között, mivel a férjem, nem gondoltam, hogy átvág. A vége ez lett ennek az egésznek, hogy arra hivatkoztak a pályázatírók, hogy a két cég projektje nagyon hasonló, nem rendelkezik egyedi vonásokkal, és egyikünk sem nyerte meg. Ez hétfőn derült ki. A férjem sunyin intézkedett a háttérből, átvert, kihasznált. Nem fogja fel a tette súlyát. Nem ezen múlt az életem, de az apját akarta előtérbe helyezni, őt támogatta velem szemben. Nagyon összevesztünk, de ő annyit se mond, hogy bocs, nem kellett volna, hanem csak vigyorog, meg engem okol. Nagyon nagyot csalódtam benne, nem tudom hogyan tovább. Ha ezt megtette, máskor is ellenem fordulhat, és már nem bízhatok benne többet. Szerintetek mit tegyek most?
2011. máj. 20. 09:45
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
78%

Mis hasonló cégnél dolgozunk,konkurecnia.mi tisztáztuk szépen a félreértések végett-bár nekem evidens volt- hogy egymás melós dolgait nem keverjük össze,akkor sem ha azzal az egyik nyer vmennyit...mert ha kiderül,akkor a másik az állását is bukhatja.

Fejlesztőkként nehéz úgy megbeszélni,hogy abból ne hasznositson a másik,de megoldható

2011. máj. 20. 10:33
 12/51 A kérdező kommentje:
Pontosan jól tudja, hogy zajlik egy pályázatbeadás. Ő művészeti területen dolgozik, de ettől függetlenül tisztában van a céges dolgokkal is, volt ideje megtanulni. 5 éve vagyunk házasok, van egy 3 éves gyerekünk.
2011. máj. 20. 10:40
 13/51 anonim ***** válasza:
15%
Hát én hetekig nem szólnék hozzá, de nem is főznék rá az biztos. A szexet természetesen ugyanúgy elfelejthetné. Lehet dedós megoldás, de nagyon kiakadnék egy hasonló helyzetben, bár emiatt elválni mégiscsak túlzás lenne, nem tudnék benne egykönnyen megbízni. És elég nevetséges indok az, hogy az apja cége családi vállalkozás, ez nem jogosítja fel a férjet arra, hogy lenyúlja a felesége projektjét. És hogy még a képedbe is vigyorog...pff...
2011. máj. 20. 10:51
 14/51 anonim ***** válasza:
84%

Amit az utolsó írt, az hülyeség, és tényleg dedós. Egy házasságban meg kell beszélni az ilyeneket.

Úgy szólt az eskü, hogy jóban-rosszban stb., nem? A hibáival együtt szerettél belé és mentél hozzá. Tessék megpróbálni felnőtt módjára kommunikációval megoldani.

Az, hogy magadban puffogsz, meg ilyeneket mondasz, hogy soha többé nem bízhatsz benne, az nem segít.

Vagy szerinted direkt csinálni? Direkt akart kitolni veled? Ha csak ennyire béna, akkor felesleges a világ végét látni egy ilyen dologban.

2011. máj. 20. 10:59
 15/51 anonim ***** válasza:
*csinálta
2011. máj. 20. 10:59
 16/51 anonim ***** válasza:
71%
ÚR ISTEN. Mi ez? Mit kel ezen forgatni magad? Az már a te bajod hogy a konkurenciával(még ha a férjed is az) beszéled meg az üzleti dolgokat. Ezt családon kívül kel hagyni és akkor nincs gond. Szerintem ő nem hibás. És ez megbocsájtható. Itt a női mivoltoddal van a baj.
2011. máj. 20. 11:03
 17/51 anonim ***** válasza:
31%
Pénz, üzlet miatt menjen tönkre egy házasság, egy család? Szép kis világban élünk.
2011. máj. 20. 11:06
 18/51 anonim ***** válasza:
55%

11:04-es vagyok.

Remélem azt is tudod (bár biztos tudod mivel vezető beosztásban vagy), hogy üzleti titkokat osztottál meg idegenekkel. Ami tudtommal elbocsájtással is jár. Remélem kidrül és ez lesz a sorsod.

2011. máj. 20. 11:08
 19/51 anonim ***** válasza:
87%
Amikor az apósod megmutatta az Ők pályázatukat, nyilván nagyon megbízott benned, mert akár te is "lophattál" volna tőlük ötletet.Miért nem használtad ki? Amikor láttad hogy hasonló a tiétekhez, akkor neked kellett volna valami egyedit kitalálni, vagy egyes ötleteket továbbvinni.Az tuti, hogy egy komplett projekt kidolgozása nagy meló, de az csak az alap, az én tapasztalataim szerint ma már sokkal többet számít az egyéni elgondolás,kidolgozva, még ha pofon egyszerű is.Én nem versengenék a helyedben, pár év múlva rájössz, hogy egy projekt sikere sem pótolja a családodban elért sikereket.Én nem bántanám a férjemet, mert ha direkt csinálta volna, szól az apjának erről.
2011. máj. 20. 11:09
 20/51 A kérdező kommentje:
Anyád a pénzéhes, te barom. Azt sem tudod, miről van szó, kiengedtek az elmegyógyintézetből? Jézusom, milyen emberek vannak.
2011. máj. 20. 11:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!