Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem az apját támogatta...

A férjem az apját támogatta helyettem, elárult, nagyon dühös vagyok rá, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Rövid sztori, hogy az apjának van egy cége, én pedig egy másik cégnél dolgozom, mint szakmai igazgató-helyettes. Volt egy pályázat idén januárban, amit elég sok cég megpályázott, köztük az apjáé is. Nekünk nagy szükségünk lett volna rá, mert anyagi válságba kerültünk, néhány embert el kellett küldenünk, de ezzel új kapcsolatokra tehettünk volna szert. Projektet kellett készíteni, amiről a férjemet is tájékoztattam, tudta nagyon jól, hogy mivel készülünk, egyedi ötleteink voltak. Az apja természetesen tudta, hogy mi is megpályáztuk, amint beadtuk, felhívott, hogy lenne-e kedvem megnézni az övékét, akkor még nem adták le, volt, ami neki homályos volt. Megnéztem, és szinte teljesen ugyanolyan volt! Azt hittem, ez egy vicc, rosszul látok. Rákérdeztem, hogy ezeket honnan szedte, mondta, hogy "Hát amiben nem voltam biztos, a fiam segített". Nagyon ideges lettem, mert rengeteg ötletet elloptak tőlünk, ezeket átfogalmazták, meg még fejlesztették, de a lényeg az lett, hogy nekünk csak kezdetleges ötletelképzeléseink voltak. A férjem erre azt mondta, hogy ő csak segített az apjának, nem tudta, hogy nem szabad. Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy azt mondjam neki, ez maradjon kettőnk között, mivel a férjem, nem gondoltam, hogy átvág. A vége ez lett ennek az egésznek, hogy arra hivatkoztak a pályázatírók, hogy a két cég projektje nagyon hasonló, nem rendelkezik egyedi vonásokkal, és egyikünk sem nyerte meg. Ez hétfőn derült ki. A férjem sunyin intézkedett a háttérből, átvert, kihasznált. Nem fogja fel a tette súlyát. Nem ezen múlt az életem, de az apját akarta előtérbe helyezni, őt támogatta velem szemben. Nagyon összevesztünk, de ő annyit se mond, hogy bocs, nem kellett volna, hanem csak vigyorog, meg engem okol. Nagyon nagyot csalódtam benne, nem tudom hogyan tovább. Ha ezt megtette, máskor is ellenem fordulhat, és már nem bízhatok benne többet. Szerintetek mit tegyek most?
2011. máj. 20. 09:45
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
55%
Szakadjatok le a kérdezőről, nem kéne így beszélni egy másik emberrel. Ha visszaszól, akkor meg ő lesz az idegbeteg, úristen, hová fajul a világ. Ha valaki minimális intelligenciával rendelkezik, akkor nem kezd el szapulni, meg ócsárolni valakit csak azért, mert nem ért vele egyet. De ti mindenbe beleköttök, ahelyett, hogy tanácsot adnátok. Itt most lényegtelen, ki a hibás, megtörtént, meg kell oldaniuk a dolgot, inkább erre adnátok tanácsot.
2011. máj. 20. 13:15
 42/51 anonim ***** válasza:
59%

Én komolyan nem értem az emberek gondolkodását. Senkit nem ítélek el, egyszerűen én nem úgy gondolom, ahogyan sokan. Ennyi.

A férjem az életem párja, és nekem sem, neki sem kizárólag cslaádi élete van. Létezik munkahelyi élet is. Engem bántana az, ha megkérdezném, hogy mi volt ma, vagy van-e valami a munkahelyén, és minden alkalommal azt mondaná, hogy eltelt. A munkahelyi élet is hozzám, hozzá tartozik, ezért ha úgy érezzük, nyugodtan lehet róla beszélni. Az ilyen "nem beszélek otthon a munkáról" típusú görcsöktől lesz goromba egy ember a családjával, azok meg néznek, hogy mi a gond... ha otthon is lehetne erről beszélni, sokszor nem lenne gond.

Mélységesen csalódnék a férjemben, ha kiszivárogtatna akár a saját apjának bármit is, főleg úgy, hogy ő egy konkurens cég érdekeltje. Igaz ez a helyzet nem állhat fenn, mert egyikünk sem olyan munkakörben dolgozik, ráadásul az ő édesapja nem is él már. Mi boldogan élünk, és kibeszéljük itthon a munkahelyi gondokat is, mindketten, mert úgy tartjuk, hogy az is az életünk része, miért lenne tabu? Főleg, ha van mondanivaló.

2011. máj. 20. 13:23
 43/51 anonim ***** válasza:
30%
Előző vagyok, még annyit, hogy nekem a leírásból úgy tűnik, hogy a férje igenis direkt mondta el az apjának, tudta, hogy ezzel árthat a feleségének. Épp ezért szólt neki, hogy kérdezzen rá nála, csak hogy bosszantsa. Azt hiszem, hamarosan válás lesz a házasság vége, és nem ezért, hanem azért, ami odáig vezetett, hogy a férj ezt tette. De ne legyen igazam, kívánom a krédezőnek, hogy meg tudják békésen beszélni a dolgot.
2011. máj. 20. 13:25
 44/51 anonim ***** válasza:
50%
Persze, ha bosszantani akarom a feleségemet válás előtt, akkor kirúgatom, hogy lehetőleg szarakodjon velem asszonytartásért a bíróságon. Ez hülyeség, a férjnek fogalma sem volt, hogy rosszat tesz, csak most, hogy kiderült, már égő lenne bevallani, hogy ő is tévedhet. 5 ujjam rá merném tenni, hogy így történt.
2011. máj. 20. 13:26
 45/51 anonim ***** válasza:
46%
Az, hogy a munka eltelt nem arra értettem, hogy semmit nem beszélünk meg. Persze kollegkról sztorizgatunk, de magáról a munka folyamatáról nem tartunk kiselőadásokat egymásnak.
2011. máj. 20. 13:31
 46/51 anonim ***** válasza:
46%
Illetve még azt is hozzátenném, hogy igen a gondokat is kibeszéljük. Pl leb@aszott a főnök, késik a fizetés, túlórázni kell.... Ennyi és nem több.
2011. máj. 20. 13:41
 47/51 anonim ***** válasza:
62%

Hihetetlen hogy milyen undorító, rosszindulatú prosztó paraszt a válaszadók többsége! :S Mi az, hogy remélitek hogy elbocsátják? Meg hogy idegbeteg nő? Ti normálisak vagytok? Nem tudom mit képzeltek magatokról! (Tisztelet a kivételnek!) Gondolom a saját elbaszott életetekben nem lelitek örömötöket, és itt élitek ki magatokat...

Most komolyan, nehogymár a kérdező legyen a hibás azért meg megbízik a férjében, és mert haragszik a férje viselkedése miatt. Ti talán soha semmi bizalmas információt nem osztottatok még meg a párotokkal? Ahogy én kivettem a dolgot, a kérdező már túllépett volna ezen, ha a férje normálisan kezelte volna a dolgokat, és bocsánatot kér, de nem így történt, pedig az lett volna a minimum. Nem tudom hogy fog ez a sztori végződni, de a helyedben kérdező, biztos hogy megválogatnám mit mondok el a férjemnek ezek után (csak jelentéktelen, felszínes dolgokat). Ha valóban a rosszindulat vezérelte, az úgyis kiszivárog majd, ha pedig csak buta volt, akkor észreveszi magát, és előbb-utóbb bocsánatot kér, szerintem.

2011. máj. 20. 17:01
 48/51 anonim ***** válasza:
35%

Te dilettáns hülye!Miért ír pályázatot, akinek fogalma sincs róla?

egy nem amatőr pályázatíró

2011. máj. 21. 13:00
 49/51 anonim válasza:

A világ az alapjaiban van elb*szva, ahogy az itteni és az összes többi ember is (IGEN ÉN IS, felvállalom okoskák :D). Ez bebizonyosodott itt is, meg a többi kérdésnél is.

Ha, makacs vagy, önfejű és kicsit talán hisztis (elnézést, de minden nőben benne van, bennem is) akkor úgyis lelépsz, mert nem tudsz túltenni azon, hogy elárult. Ha, a családot tartott szem előtt, nyelsz egy jó nagyot mint sok más ember és tovább folytatod a dolgot, bizalom nélkül. Ami idővel (habár ez az idővel duma szerintem eszement nagy baromság)talán kezd újra kialakulni.

A nevetés elég gusztustalan dolog volt és gondolom fordított helyzetben a párod nem tűrte volna, mert kedves férfi válaszolok, mondjátok meg, ti eltűrtétek volna, hogy a drága kis asszonykátok gúnyosan a képetekbe röhögjön? (megjegyzem, ez leírni is iszonyú szórakoztató, szóval a válasz valószínűleg nem lesz :D)

Ez a házassági duma meg, hogy "jóban, rosszban, betegségben, egészségben.." ugyan kérem, ki tartja ezt be?! Az emberek csekély hányada (sajnos). Elég brutál példa, de, ha valami bűntényt követ el akkor is maradj vele, mert jóban, rosszban? És amúgy teljesen mindegy miről beszélünk, mert az egy FOGADALOM. Érted? Minden az alapjaiban van elbaszva. :D

És most várom a támadásokat, meg a különböző megjegyzéseket a sok ostoba, önfejű, egoista "embertől". :D

2011. máj. 23. 14:19
 50/51 anonim ***** válasza:
16%

A dilettáns hülyét a kommentjei miatt kapta, és megérdemelte.Persze, hagyja csak ott a családját, és azt követően kire fogja hárítani a hibáit?

Kapott sok értelmes, segítő célzatú választ, és arra "anyázással" válaszolt.

Egyébként meg mindig kettőn áll a vásár, lehet megérdemelte ezt a férjétől.Biztos őt is leanyázza néha...Most pedig mehet a lepontozásom:P

2011. máj. 25. 14:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!