Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy úgy érzem,...

Normális, hogy úgy érzem, ezzel elárult a testvérem, vagy csak túlspilázom?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmmel összvesztünk durván két éve. Még nem hevertem ki teljesen. Viszont a húgom nagyon jóban van vele egy ideje. Ma láttam egy rajzot, hogy x+y=BFF (x a volt legjobb barátnő neve, y a húgomé). Nagyon rosszul esett, mert a húgom komolyan gondolja. Jogosan érzem árulásnak, hogy "lenyúlta" a volt legjobb barátnőm, vagy csak túlreagálom az érzékeny lelkemmel?
2010. ápr. 21. 18:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen felesleges butaság ilyen hosszan haragot tartani bárkivel, menj oda hozzájuk, békülj ki a barátnőddel, és legyetek hárman barátnők.
2010. ápr. 21. 19:05
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
mi az hogy lenyúlta? ti vesztetek össze, meg lett volna az esélyed neked is hogy kibékülj vele. azt meg egyáltalán nem értem hogy ha te nem vagy jóba vele akkor már e tesód se lehet? ha ennyire féltékeny vagy rá tegyél azért hogy ismét jóba legyél barátnőddel
2010. ápr. 21. 19:05
 3/12 anonim ***** válasza:
Még elég gyerekesen gondolkozol,nőj fel!Vagy békülj,vagy fogadd el,hogy attól,hogy valaki Veled nincs jóban,mással még lehet.Még akkor is,ha a testvéredről van szó.
2010. ápr. 21. 19:08
 4/12 A kérdező kommentje:
Jó, oké, így úgy tűnhet, mintha nem próbáltam meg volna tenni, meg a tesóm lenne a hibás. Én próbáltam tenni, de a csajt nem érdeklem. És nem azt mondom, hogy ne legyenek jóba, de nekem akkor is rosszul esett, hogy pont a húgom lesz az új legjobb barátnő. Végülis ez hasonló ahhoz, mintha lenyúlta volna a pasim. Nehezen tudom leírni, hogy mit érzek... Még valami plusz sebként érzem az elvesztése mellett.
2010. ápr. 21. 19:09
 5/12 anonim ***** válasza:
54%
Mi az a BBF?
2010. ápr. 21. 19:10
 6/12 A kérdező kommentje:

Javítanám az előző kommentem. Nem mintha a pasim nyúlná le, hanem a volt pasim. Ahhoz hasonlítanám.

A BFF meg azt jelenti, Best Friends Forever. (Legjobb Barátnők Mindörökre)

2010. ápr. 21. 19:13
 7/12 anonim ***** válasza:
Már nem volt a barátnőd, amikor a tesód "lenyúlta".
2010. ápr. 21. 19:29
 8/12 A kérdező kommentje:
A barátnőm volt, csak nem a legjobb. Ezért is használtam a volt pasis hasonlatot.
2010. ápr. 21. 19:37
 9/12 anonim ***** válasza:

Én teljesen megértelek, nekem most lesz 1éve hogy külön vagyunk egy nagyon jó barátnőmmel, és hiányzik, főleg hogy közeleg az 1év..:( Hülyeség miatt lettünk rosszba, vagyis olyanért hogy ő nagyon rossz irányba ment, heti 2x részeg, azóta más ember lett, úgy hogy a régi barátnőm hiányzik. Ő már köszönni se nagyon köszön.

És igen teljesen átérzem, hisz akkor nálatok lesz volt legjobb barátnőd, úgy hogy megértem hogy rosszul esik.

Megkérdezhetem hogy miért lett vége a barátságotoknak?

2010. ápr. 21. 19:55
 10/12 anonim ***** válasza:

szerintem oylan nagyképűség rögtön lehülyézni valakit az érzései miatt. ha belegondolunk ez tök természetes h rosszul esik, vagy legalábbis nekem rosszul esne, és ugyanígy csalódott lennék. Az is zavar h ha azt veszem észre, h a húgom túl sokat lóg a barátnőimen nem tudom miért, ha nem a tesóm lenne nem zavarna, de így akaratlanul is rivalizálok vele. Ez természetes szerintem, az nem mindegy h h kezeled. Hány évesek vagytok? VAnnak más barátaid meg új legjobb barátnőd? Szerintem ne foglalkozz velük, lehet h a bölcs felnőttes megoldás az lenne ha odamennél, h béküljetek ki és legyetek 3an barátok, de pont ez a rossz a felnőttekben, h képmutatóak és nem számítanak nekik az igazi érzések. Ha neked ez fáj akkor fáj és kész. Sokkal természetesebb ha nem mész oda negédesen hanem irritál és dühöngsz. szerintem.

18L

2010. ápr. 21. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!