Normális, hogy úgy érzem, ezzel elárult a testvérem, vagy csak túlspilázom?
Javítanám az előző kommentem. Nem mintha a pasim nyúlná le, hanem a volt pasim. Ahhoz hasonlítanám.
A BFF meg azt jelenti, Best Friends Forever. (Legjobb Barátnők Mindörökre)
Én teljesen megértelek, nekem most lesz 1éve hogy külön vagyunk egy nagyon jó barátnőmmel, és hiányzik, főleg hogy közeleg az 1év..:( Hülyeség miatt lettünk rosszba, vagyis olyanért hogy ő nagyon rossz irányba ment, heti 2x részeg, azóta más ember lett, úgy hogy a régi barátnőm hiányzik. Ő már köszönni se nagyon köszön.
És igen teljesen átérzem, hisz akkor nálatok lesz volt legjobb barátnőd, úgy hogy megértem hogy rosszul esik.
Megkérdezhetem hogy miért lett vége a barátságotoknak?
szerintem oylan nagyképűség rögtön lehülyézni valakit az érzései miatt. ha belegondolunk ez tök természetes h rosszul esik, vagy legalábbis nekem rosszul esne, és ugyanígy csalódott lennék. Az is zavar h ha azt veszem észre, h a húgom túl sokat lóg a barátnőimen nem tudom miért, ha nem a tesóm lenne nem zavarna, de így akaratlanul is rivalizálok vele. Ez természetes szerintem, az nem mindegy h h kezeled. Hány évesek vagytok? VAnnak más barátaid meg új legjobb barátnőd? Szerintem ne foglalkozz velük, lehet h a bölcs felnőttes megoldás az lenne ha odamennél, h béküljetek ki és legyetek 3an barátok, de pont ez a rossz a felnőttekben, h képmutatóak és nem számítanak nekik az igazi érzések. Ha neked ez fáj akkor fáj és kész. Sokkal természetesebb ha nem mész oda negédesen hanem irritál és dühöngsz. szerintem.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!