Ez nem jó jel, vagy csak én veszem a lelkemre?
Van egy 6 hónapja tartó kapcsolatom. Szeretem őt, ezzel nincs semmi baj.
Amit nagyon furcsállok, hogy még nem mondta ki hogy szeret. Azt elmondja többször is hogy "imádlak", de szerintem ez nem ugyanaz.
Rákérdezni természetesen nem fogok, elég megalázó lenne.
Mindenesetre nekem ez nem mondható normális dolognak.
van,akinek több idő kell ehhez,főleg ha pl az előző barátnőjének hamar mondta és csunyán szakitottak...veled meg ovatosabb,hiába nem ezt érdemelnéd...
van,aki ugy nőtt fel,hogy sose hallotta a szüleit hogy ezt mondják egymásnak,nincs előtte példa
ki nem mondja...és a tetteiben megnyilvánul?
A felvállalásnál vannak problémák. Az utcán nem szeret kézenfogva menni, de tudtommal mindig ilyen volt. Társaságba nem megyünk közösen. (egyébként a haverjaival való sörözésen kívül nem is megy máshova).
Közösségi oldalakon nem hajlandó kiírni hogy kapcsolatban van, azt mondja, ő sose írta ki, senkinek semmi köze hozzá. Viszont a családja tud rólam, bár még nem találkoztam velük, messze laknak. (igaz, azt sem mondta hogy egyszer menjek le vele hozzájuk)
:-S
Szerintem túlkombinálod. Kimutatja a szeretetét irántad? Mert ha igen, akkor nincs semmi baj. Ráadásul az is mondja, hogy imád. Lehet, hogy pont azért, mert úgy érzi, ez még erősebb érzelmeket fejez ki, mint ha azt mondaná, szeret.
Nem megalázó, egyszer-kétszer, megjegyzed, hogy olyan jól esne, ha néha ő is kimondaná, hogy szeret és megkérdeznéd, miért nem teszi soha? Valószínűleg megnyugtató választ kapnál. Ha mégsem mondja ezután sem, akkor ne erőltesd, lehet, hogy nehezen önti szavakba az érzéseit.
Tetteiben, hmm..
Néha meglep apróságokkal, de megmondom őszintén, bzonytalan vagyok, mert egyszer úgy érzem szeret,(ez a kevesebb), időnként meg úgy hogy nem.
Egyébként nem bunkó, kedves.
Az előző kapcsolata valóban csúnyán végződött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!