Ez nem jó jel, vagy csak én veszem a lelkemre?
Van egy 6 hónapja tartó kapcsolatom. Szeretem őt, ezzel nincs semmi baj.
Amit nagyon furcsállok, hogy még nem mondta ki hogy szeret. Azt elmondja többször is hogy "imádlak", de szerintem ez nem ugyanaz.
Rákérdezni természetesen nem fogok, elég megalázó lenne.
Mindenesetre nekem ez nem mondható normális dolognak.
Nem értem, de majd kiderül...
Amikor mondtam neki, hogy hagyjuk abba a kapcsolatot, mert nekem ez így nem jó, fogadkozott, hogy elgondolkozik, mert ő jól érzi magát velem, és próbál változtatni, eddig nem sok sikerrel.
Fél év után nem ismered se a családját se a barátait, nem mentek együtt sehova és egyedülállónak tünteti fel magát.
Vagy van másik barátnője vagy szeretné, hogy legyen.
19:57
Igen, amikor azt írtam, még nem olvastam a többit, de 19.52-kor már igen és helyesbítettem is.
Mintha csak a saját torténetemet olvasnám. Velem ugyanígy viselkedett, igaz, hogy a kezemet megfogta az utcán, de sose mondta, hogy szeret.
Egyszer elsírtam magam, hogy csak "arra" kellek neki, és sohase mondja, hogy szeret, akkor egyszer nagy nehezen kimondta, de úgy éreztem, mintha én eroszakoltam volna ki. Rengeteget sírtam az alatt az egy év alatt, a szuleinél sosem voltam, egyszer találkoztam az apjával, aki mielott feljott a lakására, a pasim azt kérte, hogy bújjak el, hogy ne lásson, ebbol oltári nagy veszekedés volt, de nem szakítottam.
Egy év után mondtam ki, hogy legyen vége, hirtelen otlet volt, 2 perccel a szakításb elott még nem tudtam, hogy szakítani fogok, de jó dontés volt, azóta tudom, hogy a gyorsan, felindulásból meghozott dontéseim a legjobbak.
Most már boldog vagyok, de rossz visszagondolni arra, hogy rá pazaroltam el egy évet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!