Szeretitek a gyerekeket?
Én nagyon gyerek örűlt vagyok:)
Írjatok nemet és kort.Köszi.
13:35-nek.
Én írtam,hogy pórázon viszik a gyerekeket a szülők..
Nekem ettől nem lesz jobb,sőt.. Én úgy vettem észre,hogy a póráz használatával nincs az anya és gyermeke között egy kapcsolat..nem minden gyerek örökmozgó,elég lenne ha csak a kis kezét fogná,és sétálnának,akkor talán a gyerek sem bömbölne,mert az anyja rángatja...Nap mint nap azt látom,hogy néha az anyuka siet,de nem képes felfogni,hogy a 4 éves gyerek nem tud vele lépést tartani..Ha a kezét fogná,akkor az anyuka felvenné a gyermek lépésének ritmusát,és szépen haladnának(csendben) de így csak azt látni,hogy húzza,rángatja,sokszor annyira siet,hogy észre sem veszi,hogy a gyerek már nem is megy a lábán,hanem ő húzza a pórázt.Hátra meg nem néz,mert a gyerek torka szakadtából ordít,és erre nem kíváncsi..Na és így mennek a boltba,áruházba,parkba,orvoshoz,bárhová..Na itt a gond...
Az én fiam eleven,életvidám kölyök volt kicsinek...És nem volt hisztis,mert tudtunk együtt sétálni,kommunikálni.nem kellett póráz,anélkül is tudott haladni az ember..
A másét nem.
Egyébként nincs annál idegesítőbb, mikor egy idiótán vigyorgó idegen odajön bámulni a gyerekedet.
23/L
Nehezen viselem el őket.
Max. 1 gyereket szeretnék, fiút.
14/L.
Az elmúlt 2-3 hétben megszerettem 2 ismerősöm kisfiait... egyébként nem annyira vagyok gyerek-centrikus.
19L
Szeretni szeretem oket, nem idegesitenek, de sajnos nincs hozza tehetsegem, hogy beszeljek a kis baba nyelvukon, bar miota sajatom van, azota jobb vagyok valamivel. Gondolom, hogy azert nehez, mert en voltam a legkisebb, sosem volt korulottem kisgyerek. Nekem 1 fiam van es meg 1 gyereket szeretnek. Nem akarom magam tul vallalni, mert tudom, hogy nekem nem valo 2-nel tobb gyerek.
23/N
Utálom az összeset.:D Azért később majd szeretnék, a sajátomat szerintem szeretni fogom, de az idegen kölkök idegesítenek.:D
19/L
Én a sajátomat imádom.
És ahogy az egyik válaszoló írta, szörnyű idegesítő, ha vki bambán vigyorogva odajön a gyerekhet és elkezdi fogdozni, netán puszilgatni, de nekem annyit nem mond, hello, megfoghatom a gyereket....
Úgy látom, sokkal hasznosabb értékelést kapott az, aki nem szereti a gyerekeket.
Most őszintén? Mi ebben a hasznos vagy nem hasznos? Ez nem is egy ilyen kérdés volt, csak a véleményt lehet leírni, de ettől még nem lesz hasznos a válasz.
Tudom, nem kell foglalkozni az össze-vissza pontozókkal, de akkor is. :S
Na mindegy, azért, ha lehet ne utáljuk már a gyerekeket. Max. a szüleiket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!