Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretitek a gyerekeket?

Szeretitek a gyerekeket?

Figyelt kérdés

Én nagyon gyerek örűlt vagyok:)

Írjatok nemet és kort.Köszi.

2010. júl. 15. 12:43
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
44%
Egyetértek 17/L barátnőmmel.
2010. júl. 15. 13:38
 52/60 anonim ***** válasza:
63%

13:35-nek.

Én írtam,hogy pórázon viszik a gyerekeket a szülők..

Nekem ettől nem lesz jobb,sőt.. Én úgy vettem észre,hogy a póráz használatával nincs az anya és gyermeke között egy kapcsolat..nem minden gyerek örökmozgó,elég lenne ha csak a kis kezét fogná,és sétálnának,akkor talán a gyerek sem bömbölne,mert az anyja rángatja...Nap mint nap azt látom,hogy néha az anyuka siet,de nem képes felfogni,hogy a 4 éves gyerek nem tud vele lépést tartani..Ha a kezét fogná,akkor az anyuka felvenné a gyermek lépésének ritmusát,és szépen haladnának(csendben) de így csak azt látni,hogy húzza,rángatja,sokszor annyira siet,hogy észre sem veszi,hogy a gyerek már nem is megy a lábán,hanem ő húzza a pórázt.Hátra meg nem néz,mert a gyerek torka szakadtából ordít,és erre nem kíváncsi..Na és így mennek a boltba,áruházba,parkba,orvoshoz,bárhová..Na itt a gond...

Az én fiam eleven,életvidám kölyök volt kicsinek...És nem volt hisztis,mert tudtunk együtt sétálni,kommunikálni.nem kellett póráz,anélkül is tudott haladni az ember..

2010. júl. 15. 13:59
 53/60 anonim ***** válasza:
65%

A másét nem.

Egyébként nincs annál idegesítőbb, mikor egy idiótán vigyorgó idegen odajön bámulni a gyerekedet.

23/L

2010. júl. 15. 14:08
 54/60 anonim ***** válasza:
63%

Nehezen viselem el őket.

Max. 1 gyereket szeretnék, fiút.

14/L.

2010. júl. 15. 14:47
 55/60 anonim ***** válasza:

Az elmúlt 2-3 hétben megszerettem 2 ismerősöm kisfiait... egyébként nem annyira vagyok gyerek-centrikus.

19L

2010. júl. 15. 15:04
 56/60 anonim ***** válasza:
27%

Szeretni szeretem oket, nem idegesitenek, de sajnos nincs hozza tehetsegem, hogy beszeljek a kis baba nyelvukon, bar miota sajatom van, azota jobb vagyok valamivel. Gondolom, hogy azert nehez, mert en voltam a legkisebb, sosem volt korulottem kisgyerek. Nekem 1 fiam van es meg 1 gyereket szeretnek. Nem akarom magam tul vallalni, mert tudom, hogy nekem nem valo 2-nel tobb gyerek.

23/N

2010. júl. 15. 16:36
 57/60 anonim ***** válasza:
53%

Utálom az összeset.:D Azért később majd szeretnék, a sajátomat szerintem szeretni fogom, de az idegen kölkök idegesítenek.:D

19/L

2010. júl. 15. 18:47
 58/60 anonim ***** válasza:
80%
Nem. Bizonyos gyerekeket szeretek, de nem mindet. Mit szeressek rajtuk?
2010. júl. 15. 23:48
 59/60 anonim ***** válasza:
40%

Én a sajátomat imádom.

És ahogy az egyik válaszoló írta, szörnyű idegesítő, ha vki bambán vigyorogva odajön a gyerekhet és elkezdi fogdozni, netán puszilgatni, de nekem annyit nem mond, hello, megfoghatom a gyereket....

2010. júl. 16. 10:32
 60/60 anonim ***** válasza:
37%

Úgy látom, sokkal hasznosabb értékelést kapott az, aki nem szereti a gyerekeket.

Most őszintén? Mi ebben a hasznos vagy nem hasznos? Ez nem is egy ilyen kérdés volt, csak a véleményt lehet leírni, de ettől még nem lesz hasznos a válasz.

Tudom, nem kell foglalkozni az össze-vissza pontozókkal, de akkor is. :S

Na mindegy, azért, ha lehet ne utáljuk már a gyerekeket. Max. a szüleiket. :)

2010. júl. 18. 12:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!